28 iunie 2018
 
Polonia - Japonia 1-0, Columbia - Senegal 1-0 și sud-americanii și asiaticii s-au calificat în optimi.
 
Dacă nu dai pe dinafară de talent, în orice ai întreprinde, măcar să te comporți cu seriozitate. Aceasta este povestea Poloniei la acest turneu final. "Instalatorii" Europei au demonstrat că au obraz și țin la el. Când nu mai aveau nimic de câștigat, au decis să nu se predea în fața Japoniei, că la un momendat asiaticii au refuzat jocul e strict problema lor.
 
Columbia și Senegal au oferit un meci încâlcit, cu... 

 
28 iunie 2018
 
Coreea de Sud-Germania 2 - 0, notați data în toate calendarele fotbalului. O nebunie totală desfășurată în paralel, Mexicul, echipa care uimise în primele două meciuri din grupă a fost zdrobită de Suedia, iar Germania nu a fost capabilă să profite.
 
Rămâne cum s-a stabilit în toate cărțile de istorie, nemții nu câștigă în Rusia. Pe niciun plan. Campioana Mondială este eliminată într-un mod care nu lasă loc de comentarii, penibili în două meciuri, norocoși în altul, dar una peste alta, măsurând și scăzând, așa cum le place lor, a ieșit o mare gaură în buget. Selecționerul Joachim... 

 
28 iunie 2018
 
Suedia a învins, la Ekaterinburg, cu scorul de 3-0, selecționata Mexicului, în ultima etapă a Grupei F de la Cupa Mondială, cu toate acestea, ambele echipe s-au calificat în optimile competiției, încheind pe primele două poziții.
 
Golurile au fost marcate de Augustinsson '50, Granqvist '62 și Alvarez '74 (autogol).
 
În minutul 30, s-a recurs la VAR după ce balonul l-a lovit în mână pe mexicanul Hernandez, aflat în propriul careu. Centralul argentinian Nestor Pitana nu a acordat penalti, după ce a consultat...