04 iulie 2018
 
Opt echipe se luptă pentru câștigarea titlului suprem la Campionatul Mondial din Rusia. Brazilia și Franța sunt marile favorite, Rusia și Suedia se înscriu la capitolul surprize, Croația și Belgia au confirmat încrederea fanilor și a specialiștilor, Uruguay are deja o tradiție în a fi "piticul" care se luptă cu "uriașii".
 
Programul partidelor din sferturile de finală ale Cupei Mondiale este următorul:
 
Vineri:
 
ora 17.00: Uruguay - Franța (Nijnîi... 

 
04 iulie 2018
 
Anglia a învins Columbia, după loviturile de departajare, și merge în sferturi pentru întâlnirea cu incomoda echipă a Suediei.
 
Meciul a fost unul în care nervii au dat în clocot. Columbienii agitați de la, probabil, consumul excesiv de cafea au lovit, au protestat, au împins, au mușcat din gazon, doar cu mingea au avut mai puțină treabă în primele 70 de minute. Este deja știut că o cafea fierbinte te trezește mai bine dacă o verși pe tine decât dacă o bei, dar columbienii au ales varianta clasică. Concentrați doar pe proteste, sud-americanii au uitat să mai și joace fotbal,... 

 
04 iulie 2018
 
Raportul "preț - calitate" se menține la cote normale la Campionatul Mondial din Rusia, care, totuși, stă bine la capitolul surprize. Au "dispărut" câteva echipe grele (Germania, Spania, Argentina, Portugalia), dar în primul rând turneul a rămas fără cei mai buni jucători ai ultimului deceniu, Ronaldo și Messi.
 
Cu toate acestea, dacă privim clasamentul "banilor" pe echipe, realizat de transfermarkt.de la începutul turneului, în care s-a ținut cont de performanțe, de vârstă, de post, club și durata contractului, lucrurile nu sunt atât de dezechilibrate....