06 iulie 2018
 
Brazilia a fost eliminată. Zeii fotbalului nu mai sunt chiar așa zei, mai ales când de pe margine îi conduce un muritor fricos.
 
Fotbalul îi răsplătește pe cei curajoși, iar curajul Belgiei s-a arătat în meciul cu Anglia, când au câștigat știind că astfel se duc pe partea de tablou infernală, unde urmau să întâlnească Brazilia și Franța. Au decis să nu păcălească fotbalul și să meargă la luptă. Când vrei să fii numărul 1 trebuie să fii pregătrit să învingi pe toată lumea. Anglia a ales scurtătura, Belgia a ieșit în câmp deschis. Are și cu ce, De Bruyne (foto) e un mare jucător, la... 

 
06 iulie 2018
 
Franța a trecut de Uruguay grație unui joc de viitoare campioană mondială. O echipă solidă, capabilă să treacă fără probleme peste câte o greșeală personală a unui jucător, cu mai mulți prim-soliști, când Pogba sau Mbape sunt în pauză "vocală", la rampă iese Griezmann (foto). Nu dă pe nimeni pe spate jocul Franței, dar se dovedește suficient de solid pentru a alimenta speranțele fanilor. În semifinale se poate absolut orice cu oricine, presiunea este atât de mare încât cei mari pot fi mici, iar cei mici, mari și orice ai face, o finală tot o prinzi (mare sau mică).
 
Fără...