CNA a amendat postul Realitatea TV cu 10.000 de lei

E.A.
Miscellanea /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, în şedinţa de astăzi postul de televiziunea Realitatea TV cu o amendă de 10.000 de lei pentru că în emisiunea "Talk News" din 4 decembrie 2018, moderată de Denise Rifai, au fost încălcate dispoziţiile din art. 67 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, informează News.ro.

Întrunit în şedinţă publică, Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate ca urmare a unor sesizări primite la CNA şi a decis să sancţioneze postul de televiziune Realitatea TV cu o amendă de 10.000 de lei pentru că, la difuzarea emisiunii de dezbatere "Talk News", moderată de Denise Rifai, ediţia din 04.12.2018, s-au încălcat dispoziţiile art. 67 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

"În exercitarea dreptului lor de a-şi exprima opinii sau puncte de vedere în legătură cu subiecte de interes public, prezentatorii şi moderatorii trebuie să asigure o separare clară a opiniilor de fapte şi nu trebuie să profite de apariţia lor constantă în programe într-un mod care să contravină exigenţelor de asigurare a imparţialităţii" prevede art. 67.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. De unde atatia bani? Maxim 10 lei trebuia...railor

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS