CNAIR:Investiţie de 6,01 milioane lei

A.M.
Companii /

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Investiţie de 6,01 milioane lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat astăzi că a cumpărat 16 autobasculante 4142D Euro 6C Ford, livrate de Cefin Trucks, în urma lansării unui contract de licitaţie publică deschisă, în valoare de 6,01 milioane lei, fără TVA, informează News.ro.

"Autobasculantele sunt necesare pentru toate tipurile de activităţi de întreţinere rutieră, pe tot parcursul anului, inclusiv în ceea ce priveşte activitatea de dezăpezire, pentru transportul materialelor antiderapante. Acestea pot fi echipate cu lamă şi cu răspânditoare de materiale antiderapante", informează compania de stat.

Contractul include şi oferirea serviciilor post vânzare, prin reţeaua de distribuţie şi asistenţă tehnică, precum şi instruirea şoferilor care urmează să opereze autobasculantele Ford.

Achiziţia se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de maşini şi utilaje specifice lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a drumurilor, conform surselor citate.

Aceştia subliniază că acest tip de autobasculante 8X4 este necesar pentru staţiile de asfalt din dotarea CNAIR, ele contribuind la transportul mixturilor asfaltice în condiţii optime, pentru aşternerea de covoare asfaltice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo