Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

CNAIR - măsuri pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii ale DN 73C

T.V.
Companii /

CNAIR - măsuri pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii ale DN 73C

CNAIR l-a sancţionat pe Directorul Regional Dinu Agustin cu un avertisment scris, deoarece DRDP Bucureşti nu a semnat contractul subsecvent necesar demarării lucrărilor de reparaţii ale carosabilului de pe DN 73C, între km 56+000 - km 61+434, se arată într-un comunicat al CNAIR remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, a discutat cu Directorul Regional, Dinu Augustin şi i-a atras atenţia că nu mai tolerează acest gen de atitudine şi i-a transmis că la următoarea abatere va fi demis din funcţie.

Pentru a remedia problemele apărute la carosabil pe acest sector de drum, CNAIR a constituit în regim de urgenţă o echipă care s-a deplasat la faţa locului şi va executa lucrări de reparaţii la corpul drumului în regie proprie, arată comunicatul.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS