Gala BURSA 2018

COMCM CONSTANŢA:Constantin Frăţilă a demisionat din funcţia de preşedinte al CA

V.B.
Piaţa de Capital /

Constantin Frăţilă şi-a prezentat marţi demisia din funcţia de administrator/preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) din firma de construcţii COMCM Constanţa (simbol: CMCM), din cauza calităţii domniei sale de membru în Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania (simbol: SIF3), potrivit unui comunicat remis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Noile prevederi ale Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Consiliului de Supraveghere al SIF3 (modificat pe 6 iunie) stipulează că "membrii Consiliului de Supraveghere nu vor putea încheia un contract de muncă sau ocupa nicio funcţie executivă, nu vor putea fi numiţi administratori, directori, membri ai consiliului de supraveghere sau ai directoratului societăţilor din portofoliul SIF TRANSILVANIA S.A. indiferent de procentul de deţinere avut în aceste societăţi".

Demisia lui Constantin Frăţilă a fost înaintată pentru evitarea încălcării vreunei reglementări sau regulament ale SIF3 până la soluţionarea în instanţă a legalităţii modificărilor antemenţionate, se mai arată în comunicatul COMCM Constanţa.

Ultima tranzacţie cu acţiunile CMCM a fost încheiată pe 28 mai, la preţul unitar de 0,19 lei, în scădere cu 2,06%. La acest nivel, capitalizarea societăţii este de 44.900.168,82 lei.

Titlurile SIF3 au încheiat ieri în creştere cu 1,1% şedinţa de tranzacţionare pe BVB, până la 0,599 lei/unitate. La această valoare, capitalizarea societăţii este de 654.193.855,87 lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită