Companii

"Ţara noastră este ţinta atacurilor cibernetice derulate de alte state"

FLORIN PANĂ, CYBERINT:"Ţara noastră este ţinta atacurilor cibernetice derulate de alte state"

A.I.Ziarul BURSA #Companii / 19 noiembrie

Ţara noastră se află pe harta ţintelor atacurilor cibernetice derulate de state, care au în vedere accesarea infrastructurilor IT&C ale unor instituţii publice şi exfiltrarea de informaţii de importanţă strategică, a subliniat, vineri, Florin Pană, reprezentant al Centrului Naţional Cyberint (unitatea specializată în asigurarea securităţii cibernetice din cadrul Serviciului Român de Informaţii), în cadrul conferinţei internaţionale "Securitatea Privată - Evoluţie şi Inovare".

Green Spots - investiţie de 100.000 de euro

ÎNCĂRCĂTOARE SOLARE STRADALE PENTRU DISPOZITIVELE MOBILEGreen Spots - investiţie de 100.000 de euro

A consemnat ADELINA TOADERZiarul BURSA #Companii / 19 noiembrie

Cristian Danciu, cofondator Green Spots: "În România, apetitul pentru soluţii de tip Smart City este în creştere" 

Reporter: De unde a pornit ideea dezvoltării unui business care aduce în mijlocul oraşelor încărcătoare solare stradale?

Cristian Danciu: Specificul activităţii unui studio de arhitectură implică analiza continuă a designului, funcţionalităţilor şi nevoilor spaţiilor publice şi private. De asemenea, din experienţa de antreprenori, am identificat o caracteristică de bază în mediul urban, şi anume aceea de a fi permanent conectat la mijloacele mobile de comunicare.

Andrei Hrebenciuc - noul preşedinte Biofarm

Andrei Hrebenciuc - noul preşedinte Biofarm

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 19 noiembrie

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, este noul preşedinte al Biofarm, începând cu data de 16 noiembrie, după ce Daniela Traiana Comşa a renunţat, din motive personale, la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, rămânând să aibă calitatea de membru CA.

Casele inteligente cheamă sisteme de securitate "smart"

Casele inteligente cheamă sisteme de securitate "smart"

A consemnat Emilia OlescuZiarul BURSA #Companii / 19 noiembrie

Interviu cu Gabriel Badea, preşedintele Federaţiei Serviciilor de Securitate din România 

Reporter: Pentru cei mai mulţi dintre noi, "acasă" este locul unde ar trebui să ne simţim cel mai în siguranţă. În acelaşi timp, ştim foarte bine că nu este suficient doar să ţinem uşa încuiată ca să ne ferim casele de "musafiri nepoftiţi". Cum ne sfătuiţi să procedăm?

Gabriel Badea: Într-adevăr, încuietorile simple, uşile necertificate, ferestrele din termopan nu sunt obstacole de netrecut, deopotrivă pentru spărgătorii de case profesionişţi, aşa numiţii "springari", dar şi pentru hoţii "oportunişti", care profită de neglijenţa şi neatenţia noastră.

Ediţia din 19.11.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Andrei Hrebenciuc (sursa foto: Twitter)

Andrei Hrebenciuc, noul director Biofarm

T.T.Companii / 16 noiembrie

Andrei Hrebenciuc preia funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie Biofarm, după ce Daniela Traiana Comsa, din motive personale, a renunţat, începând de astăzi, la funcţia de preşedinte al board-ului.

Grupul Eurolines a lansat agenţia de turism TravelBrands

Grupul Eurolines a lansat agenţia de turism TravelBrands

T.T.Companii / 16 noiembrie

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu, fost preşedinte al ANAT şi proprietar al Grupului Eurolines, dezvoltă un nou brand de agenţii de turism, TravelBrands, pe care şi-a propus ca în următorii doi ani să-l aducă, cu 40 de sedii, conform unui...

Sursa foto: Twitter

Volkswagen mută la Skoda (Cehia) producţia Passat

F.M.Companii / 16 noiembrie

Volkswagen AG ar putea muta producţia modelului Passat la fabrica Skoda din Cehia, în condiţiile în care cel mai mare producător auto global îşi accelerează investiţiile în maşini cu emisii zero, transmite Automotive News Europe.

Duel om-robot pe piaţa muncii din Europa de Est

Duel om-robot pe piaţa muncii din Europa de Est

Ziarul BURSA #Companii / 15 noiembrie

Lupta dintre oameni şi roboţi, des întâlnită în literatura ştiinţifico-fantastică, este pe cale să devină o realitate pe piaţa muncii şi din acest colţ de lume. Locurile de muncă în ţările din Europa de Est sunt vulnerabile pe fondul creşterii...

Volkswagen mizează pe vehiculele electrice

Volkswagen mizează pe vehiculele electrice

V.D.Companii / 15 noiembrie

Grupul auto Volkswagen AG va modifica două dintre fabricile sale din Germania pentru a produce vehicule electrice, întrucât cel mai mare producător auto global îşi accelerează investiţiile în maşini cu emisii zero, transmit DPA şi Reuters.

Sursa foto: Twitter

PRIMELE 9 LUNI:Romgaz, profit net în scădere cu 14%

P.E.Companii / 15 noiembrie

Grupul Romgaz a obţinut în primele nouă luni un profit net de 1,027 miliarde de lei, în scădere cu 14%, respectiv 167,2 milioane lei, comparativ cu cel înregistrat în perioada similară din 2017, pe fondul creşterii cheltuielilor cauzate, printre...

Electrica, profit net de 315 milioane lei

PRIMELE 9 LUNI:Electrica, profit net de 315 milioane lei

P.E.Companii / 15 noiembrie

Grupul Electrica a obţinut în primele 9 luni ale anului 2018 (T3 2018) un profit net consolidat de 315 milioane lei, ceea ce reprezintă o creştere cu 220 milioane lei faţă de perioada comparativă a anului 2017 (T3 2017) şi o realizare de 124% din...

Sursa foto: Twitter

ACEA:Vânzările Dacia în Europa au crescut cu aproape 8%

E.A.Companii / 15 noiembrie

Vânzările de autoturisme Dacia au înregistrat în octombrie un avans de 7,8% în Europa, iar cota de piaţă a producătorului de automobile a urcat la 3,4%, de la 2,9% în perioada similară din 2017, conform statisticilor Asociaţiei Constructorilor...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo