Companii

Futura Gym - un lanţ de săli de fitness de peste 100.000 de euro

Futura Gym - un lanţ de săli de fitness de peste 100.000 de euro

A consemnat Adelina ToaderZiarul BURSA #Companii / 17 decembrie

Reporter: Cum a evoluat piaţa de fitness în ultimul an? Şi Unde se situează ţara noastră în ceea ce priveşte activitatea fizică?

Alexander Florescu: În ultimii ani aş putea spune că piaţa din ţara noastră a evoluat din acest punct de vedere şi, în special, oamenii au început să meargă în număr mai mare la sală şi să înceapă să aibă un stil de viaţă sănătos.

"Veniturile din furnizarea serviciilor de comunicaţii electronice, 8 miliarde de lei"

DATE ANCOM PENTRU PRIMA JUMĂTATE A ANULUI CURENT:"Veniturile din furnizarea serviciilor de comunicaţii electronice, 8 miliarde de lei"

R.R.Ziarul BURSA #Companii / 17 decembrie

ANCOM: "Deşi au scăzut cu 6%, veniturile din furnizarea serviciilor de telefonie mobilă au cea mai mare pondere în venituri" 

Veniturile generate de furnizarea serviciilor de comunicaţii electronice s-au ridicat la valoarea de 8 miliarde de lei în primele şase luni ale acestui an, arată cifrele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), transmise printr-un comunicat de presă.

STUDIUCompaniile din Nord-Vest investesc, anual, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare

F.A.Ziarul BURSA #Companii / 17 decembrie

Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual, în medie, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare, în contextul în care ponderea cifrei de afaceri curente datorate digitalizării este de circa 18%, un indicator al profitabilităţii sale potenţiale, potrivit unui studiu comandat de ARIES Transilvania - Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software - Filiala Transilvania şi clusterul Transilvania IT.

Uztel are în vedere contractarea unor credite de 9,52 milioane lei

Uztel are în vedere contractarea unor credite de 9,52 milioane lei

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Companii / 17 decembrie

Uztel (UZT), companie producătoare de echipamente de extracţii petroliere, a convocat acţionarii, pentru data de 21 ianuarie 2019, în vederea aprobării contractării a două credite cu o valoare cumulată de circa 9,52 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei remis la sfârşitul săptămânii trecute Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ediţia din 17.12.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Sursa foto: Twitter

Qatar Petroleum, investiţie de 20 miliarde dolari în SUA

E.A.Companii / 16 decembrie

Qatar Petroleum (QP) va investi cel puţin 20 de miliarde de dolari în Statele Unite, în următorii câţiva ani, a declarat directorul general al companiei, Saad al-Kaabi, în urma retragerii din Organizaţia Statelor Exportatoare de Petrol (OPEC),...

Johan Meyer

FP critică Ministerul Transporturilor

D.D.Companii / 14 decembrie

Fondul Proprietatea îşi exprimă dezaprobarea puternică faţă de lipsa de transparenţă a Ministerului Transporturilor, în calitate de acţionar majoritar, care a propus revocarea şi numirea unor membri în Consiliul de Administraţie al APM, fără a...

Cresc tarifele pentru distribuţia energiei electrice

ANRE:Cresc tarifele pentru distribuţia energiei electrice

T.A.Companii / 14 decembrie

Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a anunţat, astăzi, că a aprobat tarifele specifice pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice prestat de operatorii de distribuţie...

CET Govora a salvat Oltchim de la faliment

CET Govora a salvat Oltchim de la faliment

I.T.Companii / 14 decembrie

Referitor la declaraţiile administratorilor judiciari ai Oltchim potrivit cărora "CET Govora a încasat toate datoriile de la Oltchim, unele plăţi fiind făcute chiar şi în avans".

Victor Ciorbea(Sursa foto:Twitter)

Avocatul poporului, preocupat de drepturile deţinuţilor

T.A.Companii / 13 decembrie

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională (CCR) în legătură cu un articol din legea 254/2013 privind executarea pedepselor, care prevede posibilitatea suspendării dreptului deţinuţilor de a primi vizite în cazul unor abateri disciplinare.

(Sursa foto:Twitter)

ÎN ULTIMUL ANCresc vânzările de SUV-uri cu 21%

T.A.Companii / 13 decembrie

Constructorul auto Ford a anunţat, joi, că a înregistrat o creştere de 21% a vânzărilor de SUV-uri în Europa, în primele 11 luni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 259.200 de unităţi.

Sursă foto: Twitter

Revolut obţine licenţa bancară în Europa

I.A.Companii / 13 decembrie

Revolut a obţinut licenţa bancară europeană şi anunţă planurile sale de a oferi utilizatorilor conturi curente complete, posibilitatea de a lua credite şi de a tranzacţiona acţiuni fără comision.

mai multe ştiri >>
Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo