Companii

CFR a desemnat câştigătorul licitaţiei de aproape 3 miliarde lei

CFR a desemnat câştigătorul licitaţiei de aproape 3 miliarde lei

I.V. Companii / 20 iunie, 16:06

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat, joi, că a desemnat asocierea RailWorks câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru modernizarea subsecţiunilor Braşov - Apaţa şi Caţa - Sighişoara, aflate pe secţiunea Braşov - Sighişoara, componentă a Coridorului Rin - Dunăre, contract estimat la 2,9 miliarde lei (610.000 euro), fără TVA.

Mădălina Mezei, noul director general al Tarom

Mădălina Mezei, noul director general al Tarom

M.A.I.Companii / 20 iunie, 12:12

Transportatorul aerian naţional Tarom are un nou director general, Mădălina Mezei, care din aprilie 2009 era reprezentant al companiei la Bruxelles, ea lucrând doar la compania de stat încă din 1997.

Ediţia din 20.06.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Corneliu Bodea

DEZBATEREA BURSA - ELECTROMOBILITATEA - PROBLEMATICĂ ŞI SOLUŢII / CORNELIU BODEA, CENTRUL ROMÂN AL ENERGIEI:"Înmulţirea autovehiculelor electrice va produce o gaură la buget prin dispariţia accizei"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Companii / 20 iunie

În urmatorii 10, 20 de ani, când numărul autovehiculelor electrice va creşte se va înregistra o gaură în bugetul statului din cauza dispariţiei accizei, este de părere domnul Corneliu Bodea, preşedintele Centrului Român al Energiei (CRE).

Sursă foto: Twitter

Uber ameninţă că se retrage din Austria

M.I.A.Companii / 19 iunie

Compania de ride-hailing Uber Technologies a avertizat ieri că se va retrage din Austria dacă va fi adoptată o nouă lege care ar supune compania aceloraşi reglementări referitoare la preţuri ca cele aplicate taximetriştilor, relatează Reuters.

Sursă foto: Twitter

Utilizatorii Nokia vor putea stoca datele pe Google Cloud

I.M.A.Companii / 19 iunie

Utilizatorii telefoanelor Nokia vor avea posibilitatea să stocheze date pe platforma Google Cloud, după ce HMD Global, compania care deţine licenţa Nokia pentru telefoane şi tablete a parafat, marţi, un parteneriat cu firma de consultanţă CGI şi...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo