Companii

Schneider Electric arată beneficiile transformării digitale

Schneider Electric arată beneficiile transformării digitale

L.A.Companii / 15 februarie

Schneider Electric, liderul global în transformarea digitală a managementului energiei şi în automatizare, a publicat raportul Global Digital Transformation Benefits 2019, prezentând dovezi concrete asupra efectului digitalizării în spectrul industriei globale, al comerţului şi al sectorului public. Dovezile iau forma unor beneficii de business concrete şi cuantificabile, rezultate din 230 de proiecte pe care Schneider Electric le-a realizat în ultimii cinci ani în 41 de ţări - toate folosind arhitectura şi platforma companiei, EcoStruxure.

Transgaz profit net în scădere cu 14,3%

REZULTATE FINANCIARE 2018Transgaz profit net în scădere cu 14,3%

D.D. Companii / 15 februarie

Societatea Naţională de Transport al Gazelor Naturale a înregistrat în 2018 un profit net de 498,95 milioane lei, cu 14,3% mai mic faţă de cel din anul precedent, care s-a ridicat la 582,06 milioane lei, conform datelor financiare preliminare remise, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti.

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 15.02.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Romgaz profit net în scădere cu 12,5%

Romgaz profit net în scădere cu 12,5%

I.I. Companii / 15 februarie

Grupul Romgaz a obţinut un profit net preliminat de 1,4 miliarde de lei, în scădere cu 12,5%, în 2018, comparativ cu cel înregistrat în perioada similară din 2017, respectiv 1,6 miliarde de lei, raportate astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Sectorul construcţiilor a scăzut anul trecut cu 4,1%

Sectorul construcţiilor a scăzut anul trecut cu 4,1%

L.A.Companii / 15 februarie

Lucrările de construcţii au înregistrat anul trecut o scădere de 4,1%, pe serie brută, faţă de anul anterior, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În 2017, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut pe...

Ceferiştii, nemulţumiţi de bugetul de stat pe 2019

Ceferiştii, nemulţumiţi de bugetul de stat pe 2019

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Companii / 15 februarie

Angajaţii CFR Călători organizează un miting de protest în 10 aprilie Ceferiştii solicită o majorare cu 50% a salariului de bază pentru angajaţii companiei Rodrigo Maxim, preşedinte FSTFR: "Din cauza subfinanţării de către stat, care...  

Mihai Balan

ENERGIE PENTRU VIITOR SAU TAXE PENTRU ASTĂZI? / MIHAI BĂLAN, ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU ENERGIE EOLIANĂ:"OUG 114/2018 sperie capitalul privat, când nu avem cu ce sa îl înlocuim din capitalul public"

Ramona RaduZiarul BURSA #Companii / 15 februarie

Orice schimbare legislativă şi a cadrului de reglementare, în domeniul energiei, afectează în mod negativ investiţiile şi stabilitatea mediului de afaceri, care oricum a fost afectată, în ultimii ani, cel puţin în ceea ce priveşte sectorul...

mai multe ştiri >>
Masa rotundă BURSA Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?
Deleanu
Cotnari
Erfi
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo