Companii

Echipa RePatriot

STUDIUL REPATRIOT:Jumătate dintre românii din diaspora vor să se întoarcă acasă

Melania AgiuZiarul BURSA #Companii / 21 august

Corupţia - principalul motiv care îi ţine pe români peste graniţă  

Dragoş Anastasiu: "Românii şi mai ales conducătorii noştri trebuie să arate diasporei respect; niciun cetăţean nu ar trebui să petreacă mai mult de 15 minute la graniţă sau la vot"

Aproape jumătate dintre românii plecaţi să lucreze în aşte ţări (mai exact 47%) vor să se întoarcă acasă, arată rezultatele celui mai recent studiu despre diaspora românească. Cercetarea a fost comandată de RePatriot (un proiect al Romanian Business Leaders - RBL) şi realizată de Open-I Research, aceasta adresându-se unui eşantion de 1810 români din ţări precum Spania, Italia, Marea Britanie, Irlanda, Germania, SUA, Franţa, Canada, Austria, Norvegia, Belgia.

Piaţa auto de la noi a crescut cu 9,5%

ÎN PRIMELE ŞAPTE LUNI DIN 2019Piaţa auto de la noi a crescut cu 9,5%

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 21 august

APIA: "Atât în România, dar şi pe plan european, în special în ţările din Europa de Vest, ponderea motorizării diesel cunoaşte o evoluţie pozitivă" 

Piaţa auto din ţara noastră a crescut cu 9,5%, în primele şapte luni ale aces­tui an comparativ cu aceeaşi perioadă din 2018, potrivit unui comunicat trans­mis de APIA. Acesta arată că, în luna iulie, consemnăm o creştere a pieţei totale de 3,1% faţă de luna similară a anului anterior.

Google, noi probleme cu confidenţialitatea datelor

Google, noi probleme cu confidenţialitatea datelor

Ziarul BURSA #Companii / 21 august

Problemele legate de confidenţialitatea datelor dau mari bătăi de cap marilor operatori din industria internetului. Google, divizie a grupului Alphabet, a închis un serviciu oferit operatorilor wireless la nivel global, care le permitea să evalueze calitatea semnalului, din cauza îngrijorării companiei că distribuirea datelor utilizatorilor sistemului Android ar putea atrage atenţia utilizatorilor şi autorităţilor de reglementare.

The Light I

CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX:2019 - posibil an record pentru piaţa de birouri din Capitală

M.A.Ziarul BURSA #Companii / 21 august

Piaţa birourilor din Bucureşti ar putea cunoaşte în 2019 un an record în ceea ce priveşte livrările, cu condiţia ca toate proiectele anunţate să fie finalizate la timp, ceea ce înseamnă că pe piaţa spaţiilor de birouri moderne din Capitală ar intra spaţii noi cu o suprafaţă de circa 377.000 mp, potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Ediţia din 21.08.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Sodexo România a preluat integral 7card

Sodexo România a preluat integral 7card

D.D.Companii / 19 august

Pachetul integral de acţiuni al 7card a fost preluat, în această lună, de Sodexo România în cadrul unei tranzacţii demarate în anul 2016, au anunţat reprezentanţii celor două companii, într-o conferinţă de presă organizată luni.

Tehnologie, democraţie şi anarhie

Tehnologie, democraţie şi anarhie

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 14 august

Accesul neîngrădit al oamenilor la reţelele de socializare reprezintă o problemă pentru multe guverne, inclusiv unele care susţin că sunt democratice. Exprimarea liberă intră adesea în contradicţie cu ceea ce se susţine la nivel oficial despre un...

mai multe ştiri >>
Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo