Comunicate de presă

Cristina Bojică, Partener, Gruia Dufaut Law Office

GDPR: Procedura de efectuare a investigaţiilor

Cristina BojicăComunicate de presă / 06 noiembrie

Intrarea în vigoare la 25 mai 2018 a Regulamentului (UE) 2016/679. privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date a determinat nu numai un efort susţinut al operatorilor de conformare cu noile reguli, dar şi reglementarea modalităţii în care organismul naţional de control, respectiv Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), trebuie să acţioneze pentru investigarea unor posibile încălcări ale legislaţiei.

5 To Go şi-a îndeplinit obiectivele pe anul 2018

5 To Go şi-a îndeplinit obiectivele pe anul 2018

T.T.Comunicate de presă / 24 octombrie

5 To Go şi-a indeplinit cu două luni mai devreme obiectivele făcute pentru finalul anului 2018, , atingând un număr de 100 francize, pregtătindu-se să ajungă la 200 de locaţii, până la finalul lui 2020, conform unui comunicat de presă al companiei, remis, astăzi, Redacţiei noastre.

BusinessMark lansează evenimentul "Romanian Food & Agribusiness Conference"

BusinessMark lansează evenimentul "Romanian Food & Agribusiness Conference"

A.S.Comunicate de presă / 29 octombrie

BusinessMark lansează cea de-a şasea ediţie a evenimentului "Romanian Food & Agribusiness Conference" din dorinţa de a veni în sprijinul tuturor investitorilor, agricultorilor, reprezentanţilor companiilor din FMCG, producătorilor, procesatorilor, distribuitorilor sau retailerilor, cât şi tuturor persoanelor interesate de acest domeniu prin crearea unei punţi de discuţie cu unii dintre cei mai mari specialişti din domeniul agricol, conform unui comunicat remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Ediţia din 12.11.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Noutăţile Allview aduse la IMWORLD

Noutăţile Allview aduse la IMWORLD

P.A.Comunicate de presă / 05 octombrie

Compania românească Allview a prezentat în cadrul târgului IMWorld din 3-4 octombrie de la Romexpo Bucureşti mai multe soluţii inteligente de tip B2B, care includ noutăţi în materie de interacţiune a utilizatorului cu diverse device-uri.

 Decathlon te provoacă la mers sportiv

Decathlon te provoacă la mers sportiv

M.F.Comunicate de presă / 02 octombrie

Decathlon sărbatoreşte Ziua Mondială a Mersului pe Jos pe 6 octombrie 2018, şi oricine poate participa gratuit la evenimentul din Parcul Circului, care va începe la ora 9.00 conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinţe

TNI:Peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinţe

B.V.Comunicate de presă / 28 septembrie

Peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinţe şi case de vacanţă, cu preţuri între 28.000 de euro şi 2,5 milioane euro vor fi prezentate în cadrul Târgului Naţional Imobiliar care se desfăşoară în perioada 28-30 septembrie în Capitală, la Palatul...

Mihai Daraban

Târgul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM

I.T.Comunicate de presă / 13 septembrie

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a participat ieri la deschiderea celei de-a XXVII-a ediţii a BIFE-SIM - Târg internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii. Evenimentul este organizat de Romexpo,...

evoMAG, vânzările de calculatoare cresc cu 25%

evoMAG, vânzările de calculatoare cresc cu 25%

A.M.Comunicate de presă / 04 septembrie

Începerea noului an şcolar aduce o majorare a vânzărilor de calculatoare cu aproximativ 25%, pe fondul creşterii cererii de astfel de echipamente. Evoluţia este cu atât mai importantă, cu cât se aliniază tendinţei de creştere la nivel naţional şi...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo