Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

Conducerea SIF Oltenia discută despre o nouă propunere de dividend

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Conducerea SIF5 Oltenia va discuta, pe 3 iunie, despre convocarea acţionarilor, conform unei dispuneri a Autorităţii de Supraveghere Financiară, dar şi despre includerea pe ordinea de zi a unei propuneri privind repartizarea profitului de anul trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti

Acţionarii aşteaptă cu sufletul la gură să vadă noua propunere de dividend, după ce la Adunarea Generală din aprilie au fost respinse ambele variante puse pe tapet de conducerea SIF5 (0,16 lei/acţiune) şi de omul de afaceri Gheorghe Iaciu şi fondurile ING (0,21 lei/acţiune).

Rezultatul neobişnuit al AGA de la SIF Oltenia a fost efectul conflictului anterior dintre Tudor Ciurezu, preşedintele SIF5, şi omul de afaceri Florin Pogonaru.

În luna februarie, în public, preşedintele SIF5 a purtat o controversă cu Ana Bobircă, colega sa din Consiliul de Administraţie. Mărul discordiei ar fi fost pachetul de 6% din BCR, deţinut de SIF Oltenia.

Ana Bobircă şi alţi doi administratori SIF Oltenia, consideraţi apropiaţi ai lui Florin Pogonaru, au demisionat, pe 28 martie, iar, după demisii, ASF a cerut SIF Oltenia să convoace acţionarii pentru alegerea a trei membri în Consiliul de Administraţie (CA).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat