CONFERINŢA ANTREPRENORIATUL FEMININ - EDIŢIA A II-A / GABRIELLA BISI, SHE BUSINESS:"Legea şomajului trebuie modificată"

A.T.
Ziarul BURSA #Companii /

"Legea şomajului trebuie modificată"

Actuala lege a şomajului trebuie modificată astfel încât antreprenorii şi oamenii de afaceri care rămân fără loc de muncă să nu mai fie discriminaţi, a declarat Gabriella Bisi, preşedintele clubului de afaceri She Business.

Domnia sa a precizat: "Întâlnesc din ce în ce mai multe cazuri de antreprenori şi manageri, femei şi bărbaţi, de peste 45 de ani, care rămân fără servici. Au apărut şi cazuri de sinucideri. Ei primesc şomaj în cuantum de 75% din salariul minim pe economie. Propun modificarea legii şomajului pe modelul elveţian în care primeşti ajutorul de şomaj timp de 2 ani într-un cuantum care să-ţi permită să-ţi continui viaţa, să-şi achiţi datoriile curente şi să cauţi un alt serviciu".

Gabriella Bisi susţine că persoanele de peste 45 de ani îşi găsesc greu un job şi afirmă că, în ţara noastră, cursurile de reconversie profesională trebuie făcute mult mai responsabil.

Doamna Bisi a ţinut să sublinieze că legea şomajului nu trebuie să fie discriminatorie, ci mult mai clară decât ceea ce există în prezent şi a propus în dezbatere un model cu o asigurare suplimentară pentru creşterea veniturilor pentru antreprenori în caz de şomaj.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS