CONFERINŢA BURSA - "ANTREPRENORIATUL FEMININ: FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNĂ" - ALTEŢA SA REGALĂ PRINŢESA LIA A ROMÂNIEI:"Femeile de afaceri, cele mai bune ambasadoare ale României"

A.T.
Ziarul BURSA #Companii /

"Femeile de afaceri, cele mai bune ambasadoare ale României"

Femeile de afaceri sunt cele mai bune ambasadoare ale ţării noastre, apreciază Alteţa Sa Regală Prinţesa Lia a României, care şi-a declarat încrederea în antreprenoriatul feminin.

"Cred în potenţialul femeilor de afaceri din România", a spus domnia sa la conferinţa "Antreprenoriatul Feminin: Femeia la putere - o lume mai bună", organizată de ziarul BURSA şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor.

Prinţesa Lia le-a încurajat pe cele peste 130 de participante la conferinţă să se folosească înţelept de orice oportunitate de a se promova, de a-şi prezenta ideile de afaceri sau de a avansa în carieră: "Trebuie să faci lobby ca să te promovezi. Şefii tăi trebuie să ştie de unde vin ideile, trebuie să ştie că îţi aparţin. Cele mai bune idei pentru campanii sau pentru dezvoltarea unor produse vin de la femei".

Alteţa Sa Regală consideră că femeile de afaceri de succes trebuie să aibă o relaţie bună cu presa, să participe la dezbateri televizate pentru a-şi susţine ideile, pentru ca publicul şi politicienii să le cunoască adevăratul potenţial. Domnia sa le-a încurajat pe femeile antreprenor să intre în dezbateri cu politicienii ca să-şi impună ideile de dezvoltare sănătoasă a mediului de afaceri şi a economiei.

Pe doamnele şi domnişoarele care aspiră să-şi dezvolte propria afacere, prinţesa Lia le-a sfătuit să nu se împiedice de obstacolele care le vor apărea în cale şi să fie încrezătoare că vor găsi soluţii să îmbine în mod armonios viaţa de familie cu cariera.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS