CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / CRISTINA ANDONE, POVEŞTI DIN PĂDUREA MUZICALĂ:"O poveste cu sens este una care cuprinde obstacole"

Ziarul BURSA #Companii /

"O poveste cu sens este una care cuprinde obstacole"

O poveste care are sens, fie că este de business sau de viaţă, este una care cuprinde obstacole, afirmă Cristina Andone, autoarea colecţiei Poveşti din Pădurea Muzicală, adăugând că obstacolele nu trebuie să fie unele care "îngenunchează", ci unele care ajută persoana ce se loveşte de acestea "să se vadă altfel".

Doamna Andone mai spune: "Cred că în faţa unei poveşti există oameni cu trei feluri de atitudine: oamenii «geam», prin care povestea trece pur şi simplu - cei care nu pierd şi nu câştigă; oamenii oglindă - cei care reflectă povestea şi vezi în ochii lor că au înţeles-o, respectiv oamenii vitraliu, cei care îmbogăţesc o poveste".

Doamna Andone spune că poveştile pe care le-a scris au fost citite deja de 12.000 de copii.

Colecţia "Poveşti din pădurea muzicală" îmbină într-o manieră accesibilă pentru copii poveştile cu muzica şi urmăreşte cultivarea unui public pasionat de muzică clasică încă din fragedă copilărie. Fiecare carte din colecţie este însoţită de un CD cu muzica celebrilor compozitori.

Doamna Andone spune: "Colecţia «Poveşti din Pădurea Muzicală» nu propune nişte teme de rezolvat repejor înainte de culcare şi nici nişte teste de inteligenţă. Cărţile mele au nevoie de tihnă, de o anumită complicitate ludică dintre părinte şi copil.

Vorbim, mă tem, de o trăsătură a lumii contemporane, dincolo de graniţele naţionale. Cu siguranţă, trăim într-o societate mai competitivă decât cea de ieri, dar din ce în ce mai săracă în ceea ce francezii numesc «savoir vivre»: ştiinţa de a transforma cânepa aspră a timpului în poveste".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS