CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / NICOLETA MUNTEANU:"Nu este aşa uşor să deschizi o afacere în România, mai ales dacă eşti antreprenor străin"

P.B.
Ziarul BURSA #Companii /

"Nu este aşa uşor să deschizi o afacere în România, mai ales dacă eşti antreprenor străin"

În România nu este aşa uşor să construieşti o afacere, mai ales în cazul în care eşti un antreprenor străin, consideră Nicoleta Munteanu, ambasador al antreprenoriatului feminin, care a prezentat ieri povestea unei tinere ce a venit să muncească în ţara noastră după ce a fugit de războiul din Siria.

Tânăra musulmană a ajuns în România cu cele două fete, stabilindu-se la Constanţa şi, ulterior, s-a mutat la Bucureşti, ca să îşi deschidă un salon de machiaj profesional.

"În România a fost primită foarte bine (n.r. tânăra din Siria), dar una dintre cele mai mari probleme ale ei a fost acomodarea la Bucureşti, pentru că a resimţit lipsa prietenilor. În plus, a avut dificultăţi cu cele două fete ale ei în ceea ce priveşte integrarea lor în şcolile de stat din ţara noastră", a precizat Nicoleta Munteanu, menţionând că antreprenoarea siriană a reuşit să încheie formalităţile pentru ca şi soţul ei să vină în România.

"Pentru că provine dintr-o familie de antreprenori, ea a decis să dezvolte o mică afacere, care să aibă legătură cu pasiunea şi ulterior profesia ei, aceea de make-up artist", a mai spus doamna Munteanu, subliniind că tânăra din Siria este un exemplu de urmat, pentru că a reuşit să înţeleagă modul de înfiinţare a unui SRL în România, care sunt sursele de finanţare, cum să ajungi la ele, în timp ce în prezent se implică în dezvoltarea afacerii ei din Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS