CONFERINŢA BURSA "COMPORTAMENTUL ÎN AFACERI, PE TIMP DE CRIZĂ"Obiectiv "Romarm": Independenţa financiară

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii /

Vasile Crişan: "Romarm" produce în proporţie de 90% pentru export şi şi-a majorat cifra de afaceri cu aproximativ 20-25%.

Vasile Crişan: "Romarm" produce în proporţie de 90% pentru export şi şi-a majorat cifra de afaceri cu aproximativ 20-25%.

Independenţa financiară reprezintă unul dintre obiectivele importante ale companiei "Romarm", după cum a precizat Vasile Crişan, directorul general al companiei: "Prin reorganizarea şi rentabilizarea economică, s-a dorit independenţa financiară faţă de minister".

Potrivit domniei sale, programul de reorganizare a "Rom-arm", prezentat, în septembrie în Guvern, vizează crearea unui număr de patru divizii în loc de 16 filiale, distribuirea către Ministerul Economiei a trei dintre companiile subordonate, pentru lichidare sau privatizare şi implementarea parteneriatului public-privat: "Avem în portofoliu opt investitori care se calează pe portofoliul fiecărei divizii în parte, care au prinse în planul de afaceri sume importante pentru un parteneriat cu noi".

De asemenea, producătorul de armament şi-a stabilit ca obiectiv eliminarea pierderilor, la finele anului viitor. Alte obiective ale programului de reorganizare sunt creşterea competitivităţii companiei, eliminarea arieratelor şi menţinerea societăţii pe piaţă, în condiţiile unei concurenţe virulente.

Societatea, care produce în proporţie de 90% pentru export, şi-a majorat cifra de afaceri cu aproximativ 20-25%, în ultimii ani, conform spuselor domnului Crişan. Domnia sa a precizat că societatea a început un program de privatizare în urmă cu circa zece ani în urmă, care, însă, nu a fost finalizat. Până în prezent, nu s-au făcut decât disponibilizări, potrivit domniei sale.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Acest individ complet nescolit dar fugit de la PSD(omul de casa al lui RUS-Cluj) la PDL Alba e complet incompetent si spagar 100%,si a fost pus da HAVA ca se batea cu prefectul de Alba.Verificati si veti ramine :bujbe:!!!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS