CONFERINŢA BURSA "COMPORTAMENTUL ÎN AFACERI, PE TIMP DE CRIZĂ"Veronica Toncea: Credite de peste 2 miliarde lei, pentru sectorul rural şi cel agro-alimentar

ELENA VOINEA
Ziarul BURSA #Companii /

Veronica Toncea: Credite de peste 2 miliarde lei, pentru sectorul rural şi cel agro-alimentar

Valoarea creditelor pe care sectorul bancar le-a acordat beneficiarilor din mediul rural şi din sectorul agro-alimentar ajunge la peste două miliarde de lei, la ora actuală, iar numărul beneficiarilor este de aproape 6.000, a declarat Veronica Toncea, director general al Fondului Naţional de Garantare a Creditului Rural (FGCR).

Domnia sa a adăugat că FGCR a utilizat 220 milioane de euro ca să creeze două scheme de garantare, ca să facă posibilă absorbţia fondurilor europene. În prezent sunt utilizate 76% din fondurile europene, a mai precizat Veronica Toncea. Economia noastră a fost scutită de un efort de 220 de milioane de euro, potrivit domniei sale.

"Absorbţia viitoarelor fonduri va sta în capacitatea noastră de inovare, de aşa manieră să putem să creăm acele măsuri care să corespundă realităţilor noastre şi care să poată să fie la îndemâna celor din mediul rural", a concluzionat Veronica Toncea.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS