CONFERINŢA "BURSA" - ENERGIA ÎN PRIZĂ / PETRU VĂDUVA: "La Transgaz este nevoie de un program complex de investiţii"

A.C.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

 "La Transgaz este nevoie de un program complex de investiţii"

Transgaz are nevoie de un program de investiţii complex, în vederea eficientizării proceselor şi acţiunilor pe care compania le desfăşoară, în plan energetic, a declarat, ieri, Petru Văduva, directorul general al societăţii de stat care se ocupă cu transportul gazelor naturale.

Petru Văduva a menţionat: "În prezent, Transgaz încearcă să se integreze într-o strategie energetică naţională, mai cu seamă dacă ţinem cont de resursele din Marea Neagră sau de potenţialul gazelor de şist, care pot schimba structura economică a ţării noastre, pe termen lung".

Oficialul Transgaz a mai reiterat şi necesitatea "construirii unei autostrăzi energetice", de care va depinde, în mod vital, viitorul energetic al ţării naostre.

Săptămâna aceasta, acţionarii Transgaz au aprobat, în unanimitate, planul de administrare al companiei pentru perioada 2013-2017, elaborat de Consiliul de Administraţie în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Compania Transgaz administrează sistemul naţional de transport al gazelor naturale şi este controlată de Ministerul Finanţelor Publice, fiind una din cele mai importante societăţi de profil de la noi din ţară.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS