Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Conferinţa "BURSA"/Agri-Business pe profit: "Politica agricolă comună - 2014-2020" / FERMIERUL ADRIAN RĂDULESCU:"Băncile menţin dobânzi ridicate în lei, pentru creditele agricole"

P.B.
Ziarul BURSA #Companii #Agricultură /

"Băncile menţin dobânzi ridicate în lei, pentru creditele agricole"

Băncile continuă să menţină un nivel ridicat al dobânzilor în lei, de 5,5-6%, pentru creditele de investiţii în agricultură, a declarat, vineri, fermierul Adrian Rădulescu. Domnia sa consideră că această atitudine a societăţilor bancare este surprinzătoare şi a spus că se aştepta la o scădere a acestor dobânzi pentru proiectele agricole.

Sectorul agricol trebuie să beneficieze de un nou sistem fiscal, diferit de cele din comerţ, industrie sau servicii, pentru a determina un salt al economiei, a mai declarat Adrian Rădulescu. Autorităţile ar trebui să adopte modelul italian, potrivit căruia toate încasările din domeniul agricol au un TVA de 4% şi, astfel, veniturile din agricultura italiană au crescut cu 300%, a menţionat domnul Rădulescu. O altă măsură propusă de domnia sa a fost taxarea inversă, menită să reducă evaziunea fiscală.

Domnia sa susţine că autorităţile trebuie să ofere mai multe facilităţi fiscale (reducerea TVA) şi ajutoare suplimentare pentru agricultorii români.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS