Gala BURSA 2018

CONFERINŢA "CODUL INSOLVENŢEI" / CRISTINA GOCIU, AUTORITATEA PENTRU ADMINISTRAREA ACTIVELOR STATULUI:"Prioritatea AAAS este reinserţia industrială a societăţilor în insolvenţă"

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Insolvenţa /

"Prioritatea AAAS este reinserţia industrială a societăţilor în insolvenţă"

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) a lucrat, în ultima perioadă, împreună cu Ministerul Economiei, la mai multe proiecte de reinserţie în industrie a societăţilor din portofoliu, a declarat Cristina Gociu, director general în cadrul Autorităţii.

Domnia sa a subliniat că AAAS are în portofoliu 612 societăţi, din care 260 sunt în insolvenţă şi a precizat: "Începând din 2014, procedura insolvenţei urmează să fie o modalitate prin care AAAS urmăreşte în primul rând performanţa economică şi evitarea falimentului. Astfel, toate părţile implicate în insolvenţă trebuie să colaboreze pentru restructurarea cu succes a companiilor".

Printre priorităţile AAAS din această perioadă se mai numără recuperarea de creanţe şi continuarea privatizărilor, susţinerea societăţilor în dificultate şi obţinerea certificatelor de atestare a drepturilor de proprietate asupra terenurilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.afeer.rowww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.roALB Romania 2018www.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită