CONFERINTA "INFRASTRUCTURA SI IMOBILIARELE - DOMENIILE CHEIE PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICA" / FLORIN VLAD, PREŞEDINTELE "VLAD GROUP":"Trebuie schimbat modul de abordare privind responsabilitatea pentru obiectivele de arhitectură"

V.R.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii /

"Trebuie schimbat modul de abordare privind responsabilitatea pentru obiectivele de arhitectură"

Responsabilitatea pentru păstrarea obiectivelor de arhitectură ce şi-au dovedit valoarea în timp le revine în primul rând celor care cred în acestea, susţine Florin Vlad, preşedintele companiei de restaurări imobiliare "Vlad Group". În opinia sa, modul actual de abordare a acestui aspect este unul greşit, care pleacă de la lipsa de încredere.

"Al cui este Bucureştiul? Al nostru! Cine este responsabil ca acesta să fie un oraş în care să trăim bine? În primul rând noi, nu primarul", afirmă domnul Vlad.

Drept urmare, reprezentantul "Vlad Group" este de părere că modul de abordare în materie trebuie schimbat: "să construim împreună", să nu mai aşteptăm implicarea autorităţilor.

Conform domnului Vlad, piaţa renovărilor şi reabilitărilor caselor vechi este pe un trend pozitiv, fiind înregistrată o creştere a volumului de lucrări în domeniu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS