Conferinţa "Insolvenţa persoanei fizice şi darea în plată"

Comunicate de presă /

Conferinţa "Insolvenţa persoanei fizice şi darea în plată"

Piperea şi Asociaţii, în colaborare cu Baroul Dolj şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Craiova, organizează Conferinţa "Insolvenţa persoanei fizice şi darea în plată" în data de 19 octombrie.

Conferinţa se doreşte un demers de descifrare, explicare şi raportare a modalităţilor în care consumatorii se pot adresa autorităţilor în vederea aplicării legislaţiei speciale în domeniu.

În cadrul evenimentului vor susţine prezentări: domnul prof. univ. dr. Gheorghe Piperea; doamna Irina Mihaela Ionescu, Secretar general ANPC - Preşedinte al Comisiei Centrale de Insolvenţă; domnul avocat Alexandru Răţoi-Pârvu; doamna avocat Andrada Georgiana Popescu şi domnul Florian Mateiţă, practician în insolvenţă, partener Rominsolv.

Evenimentul va fi găzduit de Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept, Aula Magna "Ion Dogaru", începând cu orele 13,00.

Particparea este gratuită, în limita locurilor disponibile, cu o confirmare a prezenţei la adresa de e-mail: insolventaconsumatori@piperea.ro până în data de 16 octombrie a.c.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS