Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

CONFERINŢA "VIITORUL PIEŢEI DE CAPITAL ROMÂNEŞTI" / VLAD ARDELEANU:"Superbet ia în considerare o posibilă viitoare listare la BVB"

RAMONA RADU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Vlad Ardeleanu

Vlad Ardeleanu

Vlad Ardeleanu: "Compania a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 130 de milioane de euro" 

Superbet ia în considerare o posibilă viitoare listare la Bursa de Valori din Bucureşti, a declarat, ieri, Vlad Ardeleanu, directorul general al companiei, adăugând că anul 2020 poate fi considerat un termen realist pentru înfăptuirea acestui lucru.

Potrivit domniei sale, Superbet a emis obligaţiuni pe piaţa alternativă AeRO, în 2015 şi 2017.

Conform domnului Ardeleanu, compania a început, încă de anul trecut, o extindere regională, având birouri în câteva state din regiune, şi are intenţia de a deveni un jucător şi pe piaţa globală de gambling, urmărind să îşi consolideze poziţia pe piaţa autohtonă.

Anul trecut, Superbet a înregistrat o cifră de afaceri de 130 de milioane de euro şi a avut o contribuţie de 35 de milioane de euro la bugetul de stat, prin plata taxelor şi a impozitelor, a mai precizat domnia sa.

Potrivit lui Vlad Ardeleanu, compania plăteşte premii către pariori în valoare de peste un milion de euro pe zi, având aproape 16 milioane de bilete de pariuri jucate lunar.

Investiţiile atrase sunt concentrate către dezvoltarea de tehnologii avansate, a mai menţionat domnul Ardeleanu.

În ultimii cinci ani, piaţa de profil a crescut semnificativ, fiind evaluată la aproximativ 1,2 miliarde de euro, a mai spus directorul general al companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. PSD prin Adrian Nastase a vandut petrolul tarii. PNL prin Calin Popescu Tariceanu a dat gratis gazele din Marea Neagra. Acum PSD+ALDE prin Dragnea si Tariceanu ne vand pe nimic aurul tarii de la Rovina si Certej din Hunedoara. Actul normativ pentru aprobarea inceperii exploatarii este pe masa guvernului. Afacere, aia scot 5 miliarde de dolari rad munti intregi si ne lasa noua cianura. Noi castigam praful de pe de pe toba. CAT MAI REZISTI POPORULE LA ACEST JAF? CAT? CUM DE II MAI VOTEZI PE ACESTI HOTI POPORULE. MAI EXISTA VREUN PATRIOT SA OPREASCA ACEST JAF.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS