Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Daewoo Mangalia de către holdingul olandez Maatschappij Damen

A.C.
Companii /

Daewoo Mangalia Heavy Industries (Sursa foto: dmhi.ct.ro)

Daewoo Mangalia Heavy Industries (Sursa foto: dmhi.ct.ro)

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Holding Maatschappij Damen din Olanda preia Daewoo Mangalia Heavy Industries şi Daewoo Mangalia Human Resources Management, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei, instituţia a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

În comunicat se precizează: "Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia. Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor confidenţiale".

Holding Maatschappij Damen furnizează servicii de management filialelor din Grupul Damen. Grupul Damen activează la nivel internaţional în domeniul în construcţiei, întreţinerii şi reparării navelor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo