Contrabanda

Sursa foto: Twitter

Persoane suspecte de contrabandă de ţigări în Vrancea

M.D.Companii / 05 august

Poliţiştii din Vrancea au făcut, ieri, peste douăzeci de percheziţii în cinci judeţe, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, ridicând aproape 42.000 de tigarete, importante sume de bani, dar şi săbii şi obiecte pirotehnice, conform News.ro.

Contrabanda cu ţigarete, în creştere abruptă

NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigarete, în creştere abruptă

EMILIA OLESCUZiarul BURSA #Companii / 17 august

Piaţa neagră a ţigaretelor a urcat la 18,2%, în iulie 

Gilda Lazăr, JTI: "Contrabanda cu ţigarete a ajuns, din nou, subiect de discuţii în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării"

Piaţa neagră a ţigaretelor a avut o creştere abruptă, în această vară, la finalul lunii iulie ajungând la nivelul de 18,2% din totalul consumului (cu 2,1 puncte procentuale mai mult faţă de mai 2018), conform studiului Novel Research. Compania arată că acesta este cel mai ridicat nivel al contrabandei din acest an, depăşind media din 2017, de 16%.

Ţigări în valoare de 120.000 lei confiscate la Satu-Mare

Ţigări în valoare de 120.000 lei confiscate la Satu-Mare

V.D.Miscellanea / 02 septembrie

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu - judeţul Satu-Mare au descoperit şi confiscat 40.000 de pachete cu ţigări, ascunse într-un spaţiu special amenajat în plafonul unei semiremorci, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Unitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

SUPLIMENT TABAC / O NOUĂ INVESTIŢIE BRITISH AMERICAN TOBACCO ÎN FABRICA DE LA PLOIEŞTIUnitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

Emilia OlescuZiarul BURSA #Companii / 26 iunie

Reporter: Anul trecut, industria autohtonă a tutunului s-a aliniat reglementărilor europene în domeniu. Care sunt efectele implementării noii legislaţii asupra sectorului şi bugetului de stat, la mai bine de un an de la transpunerea Directivei de către ţara noastră?

BAT: Transpunerea Directivei pentru Produse din Tutun este unul dintre cele mai recente exemple ale modului în care imprevizibilitatea legislativă poate afecta o afacere legitimă.

Ediţia din 16.11.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Piaţa neagră creşte din nou

Piaţa neagră creşte din nou

M.D.Miscellanea / 23 aprilie

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, piaţa neagră a ţigaretelor a crescut în martie la 17,2% din totalul consumului (cu 1,6% mai mult decât în ianuarie 2018). În primele trei luni ale anului, media comerţului ilicit este de 16,4%,...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo