Contrabanda

Aproape 100 de percheziţii în ţară şi în Capitală

IGPR:Aproape 100 de percheziţii în ţară şi în Capitală

V.I. Miscellanea / 15 martie

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR, desfăşoară, vineri dimineaţa, 98 de percheziţii în 22 de judeţe şi în Capitală, la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun, la depozite şi la oficii utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

Contrabanda cu ţigarete creşte abrupt

STUDIU:Contrabanda cu ţigarete creşte abrupt

V.D.Miscellanea / 10 martie

Piaţa neagră a ţigaretelor a crescut în ianuarie 2019 la 17,3% din totalul consumului (cu 1,9 p.p. mai mult faţă de noiembrie 2018). Procentul din ianuarie depăşeşte media anului 2018, care a fost de 16,3%.

NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie

Emilia OlescuZiarul BURSA #Companii / 19 octombrie 2018

Piaţa neagră a ţigaretelor a scăzut, în septembrie, la 15,3% din totalul consumului (fiind cu 2,9 puncte procentuale mai mică faţă de iulie 2018), a transmis, ieri, Novel Research, într-un comunicat de presă. 

Marian Marcu, directorul general Novel Research, a precizat: "Regiunea nord-est continuă să fie şi în septembrie cea mai afectată de piaţa nea­gră, cu o pondere de 33,5%, deşi înregistrează o scădere substanţială de 6 p.p., faţă de luna iulie. Cea mai importantă scădere este notată, însă, în sud-vest, de 15,1 p.p., comparativ cu studiul precedent. Un nivel la fel de scăzut în această zonă a ţării, de circa 11%, a mai fost înregistrat în urmă cu cinci ani. De asemenea, piaţa neagră scade abrupt şi în nord-vest, cu 9,2.p.p., regiune unde în iulie era notată cea mai mare creştere şi un nivel record al comerţului ilegal. În vest, se menţine un nivel ridicat constant, de 26,1%. Din punct de vedere al provenienţei, "cheap whites" (ţigarete no-name, produse legal sau ilegal şi destinate pieţei negre) continuă să fie principala sursă, cu 62,5%. Ponderea produselor din tutun provenite ilegal din Moldova, Ucraina şi Serbia este relativ constantă".

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 22.03.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Ţigări în valoare de 120.000 lei confiscate la Satu-Mare

Ţigări în valoare de 120.000 lei confiscate la Satu-Mare

V.D.Miscellanea / 02 septembrie 2018

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu - judeţul Satu-Mare au descoperit şi confiscat 40.000 de pachete cu ţigări, ascunse într-un spaţiu special amenajat în plafonul unei semiremorci, se...

Sursa foto: Twitter

Persoane suspecte de contrabandă de ţigări în Vrancea

M.D.Companii / 05 august 2018

Poliţiştii din Vrancea au făcut, ieri, peste douăzeci de percheziţii în cinci judeţe, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, ridicând aproape 42.000 de tigarete, importante sume de bani, dar şi săbii şi obiecte pirotehnice, conform News.ro.

Piaţa neagră creşte din nou

Piaţa neagră creşte din nou

M.D.Miscellanea / 23 aprilie 2018

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, piaţa neagră a ţigaretelor a crescut în martie la 17,2% din totalul consumului (cu 1,6% mai mult decât în ianuarie 2018). În primele trei luni ale anului, media comerţului ilicit este de 16,4%,...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo