Contrabanda

NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie

Emilia OlescuZiarul BURSA #Companii / 19 octombrie

Piaţa neagră a ţigaretelor a scăzut, în septembrie, la 15,3% din totalul consumului (fiind cu 2,9 puncte procentuale mai mică faţă de iulie 2018), a transmis, ieri, Novel Research, într-un comunicat de presă. 

Marian Marcu, directorul general Novel Research, a precizat: "Regiunea nord-est continuă să fie şi în septembrie cea mai afectată de piaţa nea­gră, cu o pondere de 33,5%, deşi înregistrează o scădere substanţială de 6 p.p., faţă de luna iulie. Cea mai importantă scădere este notată, însă, în sud-vest, de 15,1 p.p., comparativ cu studiul precedent. Un nivel la fel de scăzut în această zonă a ţării, de circa 11%, a mai fost înregistrat în urmă cu cinci ani. De asemenea, piaţa neagră scade abrupt şi în nord-vest, cu 9,2.p.p., regiune unde în iulie era notată cea mai mare creştere şi un nivel record al comerţului ilegal. În vest, se menţine un nivel ridicat constant, de 26,1%. Din punct de vedere al provenienţei, "cheap whites" (ţigarete no-name, produse legal sau ilegal şi destinate pieţei negre) continuă să fie principala sursă, cu 62,5%. Ponderea produselor din tutun provenite ilegal din Moldova, Ucraina şi Serbia este relativ constantă".

Ţigări în valoare de 120.000 lei confiscate la Satu-Mare

Ţigări în valoare de 120.000 lei confiscate la Satu-Mare

V.D.Miscellanea / 02 septembrie

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu - judeţul Satu-Mare au descoperit şi confiscat 40.000 de pachete cu ţigări, ascunse într-un spaţiu special amenajat în plafonul unei semiremorci, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Contrabanda cu ţigarete, în creştere abruptă

NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigarete, în creştere abruptă

EMILIA OLESCUZiarul BURSA #Companii / 17 august

Piaţa neagră a ţigaretelor a urcat la 18,2%, în iulie 

Gilda Lazăr, JTI: "Contrabanda cu ţigarete a ajuns, din nou, subiect de discuţii în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării"

Piaţa neagră a ţigaretelor a avut o creştere abruptă, în această vară, la finalul lunii iulie ajungând la nivelul de 18,2% din totalul consumului (cu 2,1 puncte procentuale mai mult faţă de mai 2018), conform studiului Novel Research. Compania arată că acesta este cel mai ridicat nivel al contrabandei din acest an, depăşind media din 2017, de 16%.

Sursa foto: Twitter

Persoane suspecte de contrabandă de ţigări în Vrancea

M.D.Companii / 05 august

Poliţiştii din Vrancea au făcut, ieri, peste douăzeci de percheziţii în cinci judeţe, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, ridicând aproape 42.000 de tigarete, importante sume de bani, dar şi săbii şi obiecte pirotehnice, conform News.ro.

Producţia mondială de opium şi cocaină a explodat

ONU: Producţia mondială de opium şi cocaină a explodat

V.D.Miscellanea / 26 iunie

Producţia globală de cocaină, care provine în principal din Columbia, şi de opium, care provine în principal din Afganistan şi din care este fabricată heroina, a explodat în 2016-2017 până la cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată, a avertizat Biroul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate (UNODC) în raportul său anual publicat marţi, transmite AFP.

Ediţia din 14.12.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Piaţa neagră creşte din nou

Piaţa neagră creşte din nou

M.D.Miscellanea / 23 aprilie

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, piaţa neagră a ţigaretelor a crescut în martie la 17,2% din totalul consumului (cu 1,6% mai mult decât în ianuarie 2018). În primele trei luni ale anului, media comerţului ilicit este de 16,4%,...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Cotnari
Erfi
Flixi
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo