Contract de 100.000.000 de dolari pentru un "greu"

Ziarul BURSA #Sport /

Tyson Fury

Tyson Fury

Pugilistul britanic Tyson Fury, fos-tul campion mondial la categoria grea, a semnat un contract excepţional cu postul american de televiziune ESPN. În urma acestui acord, estimat de presa de specialitate la 100 milioane dolari, toate meciurile lui Fury vor fi difuzate în direct de postul britanic BT Sport, în Marea Britanie, şi de ESPN, în Statele Unite.

Există şi o problemă, apărută din cauza acestui contract, desfăşurarea meciului revanşă pentru centura mondială, împotriva americanului Deonay Wilder, este sub semnul întrebării deoa-rece acesta are un contract exclusiv cu un alt post de televiziune, Showtime. Fury a asigurat, însă, că meciul cu Wilder, care ar urma să se dispute în luna mai, a devenit "şi mai fezabil" după semnarea noului acord: "Dacă va fi să se dispute, meciul revanşă va avea loc. Dacă nu, asta este, nu e sfârşitul lumii. Eu îmi doresc să aibă loc, aşa că vom face totul pentru asta". "Tyson vrea, noi dorim de asemenea şi avem obligaţia să îl organizăm. Trebuie să ne aşezăm în jurul unei mese pentru a ajunge la un acord", a spus la rândul său promotorul Frank Warren, potrivit Agerpres.

Conducerea versiunii WBC şi-a dat acordul, pe 8 decembrie, pentru organizarea celui de-al doilea meci între Fury şi Wilder, la mai puţin de o săptămână după ce prima confruntare dintre cei doi s-a încheiat nedecis. Fury, revenit în ring în 2018, după ce s-a confruntat cu depresia şi dependenţa de alcool şi droguri, a dominat punctajul, însă a fost pus la podea de două ori de către american. Cei doi sunt neînvinşi înaintea acestui meci, 40 de victorii pentru Wilder şi 27 pentru Fury.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS