CONTRACT DE 22,4 MILIOANE LEI ATRIBUIT DE TRANSGAZCis Gaz a câştigat licitaţia pentru realizarea gazoductului Mintia-Brad-Stei

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Cis Gaz a câştigat licitaţia pentru realizarea gazoductului Mintia-Brad-Stei

Transgaz a atribuit Cis Gaz un contract pentru realizarea conductei de transport gaze naturale Mintia- Brad-Stei, etapa I tronson Mintia-Brad, judeţul Hunedoara, relatează Agerpres.

Valoarea contractului se ridică la 22,455 milioane de lei, fără TVA.

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat de Transgaz pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), obiectul contractului îl constituie conducta de transport gaze naturale Mintia-Brad-Stei: etapa I tronson Mintia - Brad, judeţul Hunedoara, DN 300, în lungime de circa 35 de kilometri.

Conform anunţului, contractul poa-te fi subcontractat, astfel că "ofertantul Cis Gaz SA declară că subcontractează societăţii Condmag SA «lucrările de execuţie montaj conductă», pentru «Realizarea conductei de transport gaze naturale Mintia-Brad-Stei: etapa I tronson Mintia-Brad, judeţul Hunedoara»". Partea din contract care ar putea fi subcontractată are o valoare de 6.959.786,03 lei, fără TVA.

Termenul de execuţie a lucrărilor este de 16 luni, iar valabilitatea contractului este de 36 de luni.

În anunţul publicat de Transgaz, "preţul total al contractului se poate modifica, fără organizarea unei noi proceduri de atribuire, conform clauzelor de revizuire prevăzute în contractul de lucrări".

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă pe criteriul preţului cel mai scăzut şi nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. Contractul în cauză nu este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare. La licitaţie au fost depuse trei oferte, însă doar două au fost admisibile.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS