Cosmin Angheluţă a primit aprobarea pentru un nou mandat de Director General al Gothaer

M.D
Companii /

Printre deciziile adoptate de Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) în cadrul şedinţei din 7 martie 2018, s-a anunţat şi avizarea lui Cosmin Angheluţă pentru un nou mandat în funcţia de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări, conform comunicatului de presă remis către Redacţia noastră.

Cosmin Angheluţă conduce forţa de vânzări a companiei încă din 2012, deţinând funcţii cheie ca Director de Vânzări al Sucursalei Municipiului Bucureşti - până în anul 2014 şi Director Executiv Vânzări - începând din 2015. În august 2016 a preluat şi atribuţiile de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Cosmin Angheluţă are o experienţă de 20 de ani în asigurări, iar înainte de a se alătura echipei Gothaer a activat în cadrul companiilor Astra, Unita VIG, Asirom.

"Împreună suntem o echipă dinamică, fiind implicaţi în proiecte pe termen lung şi dedicaţi misiunii companiei pe care o conducem. Încă de la intrarea brandului Gothaer pe piaţa locală am reuşit prin strategia noastră să aducem un suflu nou pe piaţă, produse inovative şi servicii de calitate. Cosmin se încadrează perfect în modelul de management Gothaer şi ştim că vom reuşi să construim în continuare ceea ce ne-am propus, aducând valoare prin tot ceea ce facem", a declarat Anca Băbăneaţă, Director General Gothaer Asigurări Reasigurări.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită