Masa Rotundă - România și Rusia în căutare de noi formate de cooperare
Moș Crăciun bogat la "BURSA"

  Moș Crăciun a venit la sediul ziarului "BURSA", plin de veselie și, în ciuda vremurilor grele, cu sacul mai mare ca niciodată.
  Este al nouălea an când Moșul vine la ziarul nostru să împartă voie bună și cadouri copiilor care locuiesc în apropierea sediului nostru și copiilor angajaților "BURSA". Deși a fost un an greu, Sărbătoarea de la ziarul "Bursa" a fost mult mai amplă decât în anii precedenți.
 

  Aproximativ 300 de copii care locuiesc în zona sediului nostru l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și colinde și fiecare a primit, în dar, dulciuri, băuturi răcoritoare, fructe, hăinuțe și jucării. Pe lângă aceștia, Moș Crăciun i-a răsplătit cu numeroase cadouri și pe cei aproximativ 50 de copii ai angajaților care au fost cuminți și au învă-țat colinde.
  Cu sprijinul partenerilor noștri, echipa "BURSA" a împărțit daruri și la un centru de copii și unul de bătrâni. Ascociația ACSIS și Centrul Floarea Speranței au primit de la noi dulciuri, băuturi răcoritoare, fructe, lactate, jucării și haine.
 

  La "BURSA", Crăciunul înseamnă, indiferent de vremuri și eforturi, fericire, apropiere de cei dragi, uitarea greutăților din timpul anului și liniște.
  Grupul de presă "BURSA" mulțumește societăților care ni s-au alăturat și ne-au susținut concret inițiativa: Epee România, Tymbark Maspex România, Dole România, Danone, Dobrogea Grup, Neumann Key Account Management, Perla Harghitei, M"Bei Business - Leonidas, Vel Pitar, Noriel Impex, Pro Office -PamPam, Simelco, Chic Pitic Distribuție - Sergent Major, Kreis Design, Tritonic Publishing, Cartex 2000, Libris 2002, Grupul Editorial Rao, Diverta Retail 3000, Murfatlar, Cramele Recaș, Carl Reh Winery Crama Oprișor, Millefiori România, Oriflame Cosmetics, Allied Force - Prestige Parfum, Cosmetiques de FranceYves Rocher, BDG Group, Zepter Cosmetics, Botanique, Avon Cosmetics, Scarlet Clothing -Tara Fashion, Tordai Hair Cosmetics - Kallos, Natur Pact - Lush, S.T. Dupont, Tipărește Acasă, Tecsa Business, Real Hypermarket, Lekkerland Convenience, Marco Polo Ve, Romaqua Grup Borsec. Încă o dată, mulțumim!
 
.