Credit Europe Bank lansează o campanie pentru angajaţii din sistemul public

F.A.
Comunicate de presă /

Credit Europe Bank a lansat din această lună un pachet de beneficii pentru angajaţii din sistemul public care doresc să obţină un CardAvantaj, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Oferta include comision de administrare a cardului zero pentru primul an şi plata în trei rate a tuturor tranzacţiilor efectuate în supermarketuri, în magazinele de construcţii/bricolaj/amenajări interioare din afara reţelei de comercianţi parteneri, din ţară şi din străinătate.

Gabriela Stanciu, Head of Cards Product Management, Credit Europe Bank România, a menţionat: "Continuăm tradiţia abordărilor inovatoare destinate comunităţilor profesionale, prin acordarea de beneficii suplimentare în utilizarea CardAvantaj, cel mai popular card de cumpărături în rate fără dobândă de pe piaţă. După ce, în trecut, ne-am adresat profesiilor liberale acum ne orientăm şi către angajaţii din sistemul public prin intermediul unei oferte flexibile, care oferă avantajul achiziţiei în rate fără dobândă şi la comercianţii din afara grupului de parteneri ai CardAvantaj".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS