GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Creşterile salariale de la Metrorex - suportate de călători

A.M.I.
Companii /

Creşterile salariale de la Metrorex - suportate de călători

Măririle salariale anunţate pentru angajaţii Metrorex vor trebui plătite de călători anul viitor, a anunţat, astăzi, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova.

Sindicaliştii de la Metrorex au anunţat, la mijlocul lunii noiembrie, că vor declanşa greva generală dacă nu vor obţine o creştere salarială.

Administraţia Metrorex şi partenerul social Unitatea-Sindicatul Liber din Metrou (USLM) au încheiat, recent, un nou contract colectiv de muncă, părţile convenind o mărire salarială de 20%.

Şova consideră creşterea salarială ca fiind nejustificată, dar a spus că aceasta întruneşte condiţiile legale. Totodată, el a subliniat că aceste costuri vor fi suportate de călători.

Lucian Şova precizează în cadrul unei conferinţe de presă: "Din păcate, costurile acestea va trebui să le transferăm în costurile pe care utilizatorii de metrou le vor plăti de anul viitor".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS