Cristian Erbaşu investeşte 4 milioane euro într-un hotel din nordul Capitalei

R.R.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii /

Cristian Erbaşu investeşte 4 milioane euro într-un hotel din nordul Capitalei

Construcţii Erbaşu, societate condusă de Cristian Erbaşu, a investit patru milioane de euro în Ibis Styles Bucharest Erbas, un hotel situat în nordul Bucureştiului.

Hotelul este operat de Orbis Hotel Group, partener al AccorHotels, şi licenţiator unic pentru toate mărcile AccorHotels din regiunea Europei de Est, în cadrul unui acord de management.

Cristian Erbaşu, CEO al Construcţii Erbaşu, este şi proprietarul hotelului.

Procesul de renovare a clădirii care găzduieşte hotelul a durat aproximativ 18 luni şi a cuprins întregul imobil, inclusiv sistemul electric şi instalaţiile, din vechiul hotel rămânând doar structura, care a fost consolidată, au spus reprezentanţii acestuia.

Ibis Styles Bucharest Erbas este primul hotel Ibis Styles din Bucureşti şi are 80 de camere, restaurant, bar, o sală de conferinţe, un business lounge şi un colţ pentru copii.

Hotelul este poziţionat în imediata apropiere a zonei de birouri şi comerciale Floreasca-Pipera, aproape de Parcul Regele Mihai I al României şi de Lacul Herăstrău. Hotelul beneficiază de acces uşor de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi de legături cu întregul oraş, prin reţeaua de transport public, inclusiv metrou.

Felicia Dincă, general manager al hotelului, a declarat ieri, la inaugurarea oficială a hotelului: "Ţintim să atingem o rată de ocupare peste media Capitalei în primul nostru an de funcţionare".

La rândul său, Emeline Sýkora-Wintrebert, director general al grupului Orbis pentru Europa de Sud-Est, a afirmat: "Vedem un potenţial deosebit în România, care este o piaţă-cheie pentru Orbis în regiunea Europei de Sud-Est şi de aceea ne extindem în mod dinamic reţeaua de hoteluri din această ţară sub mărcile AccorHotels. Ibis Styles este un brand relativ nou pe piaţa locală, cu două unităţi deschise până în prezent şi încă două în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, având în vedere versatilitatea ridicată a mărcii, ne aşteptăm să vedem mai multe deschideri de hoteluri pe termen mediu, în special sub forma unor contracte de management şi de franciză".

Cristian Erbaşu a mai spus: "Ne aşteptăm să fie un business roditor, bine primit pe piaţă. Cred că în piaţa hotelieră a Capitalei mai este loc, încă. Ne aşteptăm ca investiţia să fie amortizată în circa şase-şapte ani. Investiţia aceasta a fost mai mare cu circa 20% decât cea care ar fi fost necesară pentru un hotel la aceste standarde, pentru că a şi fost făcut într-un timp foarte scurt. Au fost folosite soluţii pentru a monitoriza şi eficientiza consumul de energie al clădirii".

Potrivit domniei sale, urmează să mai fie construită încă o aripă a hotelului. Noul imobil va avea 30 de camere şi trei săli de conferinţă, a mai menţionat domnul Erbaşu.

Designul interior al hotelului imită aspectul unui şantier de construcţii în stil pop-art.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS