CU 5 MILIOANE EUROOTP Bank România a finanţat construirea celui mai mare proiect rezidenţial din Iaşi

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

OTP Bank România a finanţat construirea celui mai mare proiect rezidenţial din Iaşi

OTP Bank România a finanţat cu 5 milioane de euro achiziţia realizată de Grupul Interdoga GMBH şi Interdoga SRL a ansamblului Green Park Iaşi, primul şi cel mai mare proiect rezidenţial din Iaşi.

Conform unui comunicat de presă, Grupul Interdoga GMBH şi Interdoga SRL a anunţat, în aprilie 2018, redeschiderea proiectului Green Park Iaşi, cu sprijinul unui fond de investiţii din Germania. Finanţarea acordată de OTP Bank România face parte dintr-un proiect ce vizează doar achiziţia a 181 de apartamente existente, restul lucrărilor ce ţin de renovarea faţadelor blocurilor existente, refacerea spaţiiilor verzi şi construcţia de noi blocuri în prelungirea cartierului, fiind susţinute din surse proprii.

"Finanţarea acordată proiectului Green Park Iaşi se regăseşte în strategia noastră de a ne implica în proiecte imobiliare care pot contribui la creşterea economiei locale", a declarat Bogdan Teodorescu, Corporate Network Director OTP Bank România.

Proiectul Green Park Iaşi, amplasat pe strada Fântânilor, se întinde pe o suprafaţă de 40.000 mp, incluzând un număr de peste 750 de apartamente, dar şi alte blocuri ce urmează să fie construite.

Green Park propune ieşenilor o regândire a conceptului de "acasă".

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare care oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienţi în 9 ţări, printr-o reţea de aproximativ 1.400 de unităţi, reţea de ATM-uri şi servicii electronice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS