Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

CU INTENŢIA DE A DEBUTA LA BURSĂ ÎN APRILIE:Pinterest intensifică planurile de listare

T.M.
Companii /

Pinterest intensifică planurile de listare

Compania de căutare a imaginilor Pinterest şi-a intensificat planurile pentru oferta publică iniţială, cu intenţia de a debuta la bursa din New York la jumătatea lunii aprilie, pentru a profita de interesul investitorilor pentru noile emisiuni, potrivit unor persoane apropiate situaţiei, citate de publicaţia Wall Street Journal, transmite Reuters.

Pinterest obţine venituri prin intermediul publicităţii pe site-ul său, pe care o plasează între "pin-urile" postate de utilizatori.

Compania se numără printre o serie de startup-uri de tehnologie, între care Uber, Lyft, AirBnB şi Slack, care intenţionează să se listeze la bursă în acest an.

Oferta publică a Lyft este suprasubscrisă, în funcţie de angajamentele asumate până în prezent de investitori, iar compania de ride-hailing anticipează că evaluarea sa va depăşi 23 de miliarde de dolari.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS