GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Curtea de Apel a suspendat deschiderea procedurii de faliment în cazul Amonil

T.I.
Companii /

Curtea de Apel a suspendat deschiderea procedurii de faliment în cazul Amonil

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, astăzi, suspendarea deschiderii procedurii generale de faliment faţă de Amonil SA până la soluţionarea definitivă a cererii de apel, potrivit unui document transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"La termenul din data de 25.03.2019, Curtea de Apel Bucureşti, secţia a VI a civilă a admis cererea de suspendare formulată de Amonil SA prin administrator special - Cristina Matei şi a dispus suspendarea hotărârii judecătorului sindic privind deschiderea procedurii generale de faliment faţă de Amonil SA, cuprinsă în sentinţa civilă nr.281/F din data de 22.02.2019, pronunţată de Tribunalul Ialomiţa - Secţia Civilă, în dosarul nr.1611/98/2014, până la soluţionarea definitivă a cererii de apel. Încheierea de sedinţă este definitivă", se precizează în documentul citat.

Amonil Slobozia, companie în insolvenţă, a afişat pierderi nete de aproape 1,8 milioane de lei la finele anului 2018, de 10,7 ori mai mari faţă de cele din anul anterior, potrivit rezultatelor financiare transmise Bursei de Valori Bucureşti.

Compania a raportat, în 31 decembrie 2918, venituri totale de 745.139 lei şi cheltuieli totale de 3,371 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. NU-I NIMIC , PE PARTEA DE CHELTUIELI !!! E CHIAR , FOARTE BINE !!! CHELTUIELILE SINT NECESARE , PENTRU FUNCTIONAREA IN CONTINUARE A COMBINATULUI , SI PENTRU PLATA LUNARA A DATORIILOR CATRE CREDITORI !!! PROBLEMA E ALTA !!! DE 1 TIMP INCOACE , AU INCEPUT SA SE ADUNE VULTURI , IN JURUL ACESTUI COMBINAT !!! ADICA , MAI PRECIS , MAFIOTI PERICULOSI , CU INTERESE !!! URMARESC PRIN DIFERITE MASINATII , SA PROVOACE FALIMENTUL ACESTEI FIRME , CA SA O POATA CUMPARA APOI PE 2 LEI - 4 LEI , PENTRU FOLOASELE LOR PROPRII !!! STITI FOARTE BINE , CA IN TARA ASTA , APROAPE ORICINE , POATE FI CUMPARAT !!! JUDECATORI , PROCURORI , AVOCATI , GREFIERI , NOTARI , etc etc !!! CAND SINT IN SPATE INTERESE DE MILIOANE , PESTE MILIOANE , APROAPE NIMIC , NU LE MAI STA IN CALE !!! AICI LA AMONIL , EXISTA TOTUSI , 1 BUTURUGA MICA IN CALEA LOR , PE CARE , EU PERSONAL , O STIMEZ , SI O ADMIR FOARTE MULT !!! AI TRIMIT MESAJE DE MULTUMIRE SI DE INCURAJARE , INDEMNIND-O SA NU SE LASE , SI SA CONTINUE LUPTA IMPOTRIVA ACESTOR BANDITI !!! ESTE VORBA DESPRE ADMINISTRATORUL SPECIAL , AL ACESTEI FIRME , D-NA MATEI CRISTINA !!! A DEVENIT , SPRE LAUDA SI CINSTEA DUMNEAEI , 1 FEL DE CORRADO CATTANI , FEMININ , IN LUPTA CU ACESTI MONSTRI , PENTRU SALVAREA ACESTUI COMBINAT RAVNIT , PENTRU IMPORTANTA LUI , IN SLOBOZIA !!! A REUSIT DEJA SA OBTINA SUSPENDAREA HOTARARII DE INTRARE IN FALIMENT , LA URMATOAREA INFATISARE , SPER SA REUSEASCA , SI SALVAREA DEFINITIVA A ACESTUI COMBINAT VALOROS !!! MULT SUCCES , D-NA CRISTINA !!!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS