CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX:Cărtureşti deschide prima librărie într-o clădire de birouri

V.V.
Companii #Construcţii /

Dana Radoveneanu

Dana Radoveneanu

Cărtureşti va deschide la finalul lunii mai o librărie la parterul clădirii de birouri America House din Bucureşti, marcând două premiere pentru piaţa locală: lansarea unui nou concept Cărtureşti pe un format mai mic, respectiv prima librărie la parterul unei clădiri de birouri din Bucureşti.

Noua locaţie Cărtureşti va avea o suprafaţă de aproximativ 92 metri pătraţi, tranzacţia de închiriere fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

America House este o clădire reper pe piaţa birourilor din Bucureşti, având o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 28.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum Schlumberger, Mastercard sau Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Pe o suprafaţă de circa 4.000 de metri pătraţi, clădirea beneficiază de una dintre cele mai ofertante zone comerciale din cadrul unui proiect de birouri, mixul de retail fiind format din cafenele şi restaurante precum Starbucks, McDonald's, Cooperativa FruFru sau Condimental, un centru de fitness World Class şi servicii - bancă, farmacie, curăţătorie, chioşc de ziare Inmedio.

Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: "Cărtureşti va deschide în această primăvară un spaţiu aparte, pentru lectură şi socializare, la parterul clădirii America House, aceasta fiind prima locaţie într-o clădire de birouri. Conceptul va fi adaptat pentru a se plia la cele mai noi tendinţe de retail şi la profilul clienţilor din Piaţa Victoriei, una dintre cele mai aglomerate zone pietonale şi de business din Bucureşti."

Cărtureşti Victoriei va fi cea de-a zecea librărie a companiei din Bucureşti, în timp ce în cele mai mari oraşe din ţară sunt deschise alte 17 unităţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS