Dan Bucşa, noul economist-şef pentru Europa Centrală şi de Est al "Unicredit"

Andrei Stan
Bănci-Asigurări /

Dan Bucşa

Dan Bucşa

Dan Bucşa a fost desemnat de "UniCredit" să preia conducerea echipei sale de cercetare din Europa Centrală şi de Est (ECE), în calitate de economist-şef pentru ECE, începând cu 17 noiembrie, potrivit unui comunicat al băncii.

El îl va înlocui pe Lubomir Mitov, care a demisionat din funcţie pentru a se muta în Washington DC şi care va continua să aibă un rol consultativ în relaţie cu "UniCredit".

În calitate de economist-şef pentru ECE al "UniCredit", Dan Bucşa va fi responsabil pentru cercetarea macroeconomică a Grupului cu privire la regiunea ECE şi îşi va desfăşura activitatea la Londra. El îi va raporta lui Erik F. Nielsen, economist-şef al Grupului "UniCredit", menţionează banca.

În ultimii cinci ani, Dan Bucşa a lucrat ca Lead CEE Economist al "UniCredit" în Londra şi, înainte, în cadrul "UniCredit Bank" România. Înainte de a lucra în sectorul privat, a predat la Universitatea de Studii Economice din Bucureşti şi a lucrat în departamentul de modelare şi prognoză macroeconomică al Băncii Naţionale a României (BNR), unde a fost implicat în elaborarea cadrului de prognoză pentru ţintirea inflaţiei. Deţine un doctorat în macroeconomie şi un masterat în finanţe de la Universitatea de Studii Economice din Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo