Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

Dan Puică este noul CEO BestJobs

I.I.
Companii /

Dan Puică

Dan Puică

BestJobs anunţă numirea lui Dan Puică în poziţia de Chief Executive Officer, având mandatul de a gestiona planurile de dezvoltare ale companiei şi creşterea acesteia pe termen lung.

Noul CEO este primul executiv care preia conducerea platformei de recrutare de la Călin Fusu, care a fondat BestJobs în 2001 şi a condus operaţiunile timp de 18 ani, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis redacţiei noastre.

Cu o activitate începută în domeniul financiar, în cadrul KPMG România, Dan Puică a ocupat mai multe poziţii de management în companii româneşti şi internaţionale. În ultimii patru ani a făcut parte din Grupul OLX, grup căruia s-a alăturat din pozitia de Finance Manager şi unde ulterior a făcut pasul spre rolul de Business Management al categoriei de Imobiliare.

"Oportunitatea de a prelua un business precum BestJobs şi de a-l remodela pentru a servi cel mai bine clienţii noştri este pentru mine nu doar o provocare, ci mai ales o şansă unică de a construi lucruri faine alături de o echipă faină. BestJobs se află într-o poziţie ideală pentru creştere şi inovaţie - are toate capabilităţile şi resursele unei mari companii, însă este suficient de agilă încât să permită flexibilitatea în modul în care ne servim clienţii", a afirmat Dan Puică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS