Gala BURSA 2018

Dăncilă: "Suntem solidari cu poporul american"

T.V.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a transmis astăzi un mesaj de solidaritate cu SUA în contextul comemorării victimelor atentatului terorist din 11 septembrie 2001. Dăncilă spune că tragedia a afectat întreaga planetă şi subliniază angajamentul României de a lupta alături de SUA împotriva ameninţării comune a terorismului. La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a afirmat că ziua de 11 septembrie este o zi tristă pentru toţi, pentru că este ziua care a schimbat lumea, şi şi-a exprimat condoleanţele pentru vieţile omeneşti pierdute în urmă cu 17 ani, potrivit News.ro.

"Cu 17 ani în urmă, o tragedie a afectat într-o mare măsură viaţa întregii planete. Atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 au avut un impact profund, nu doar asupra americanilor, ci asupra oamenilor din întreaga lume. În aceste momente de durere şi doliu, în numele Guvernului României, suntem solidari cu poporul american la comemorarea victimelor acestei tragedii teribile", a transmis marţi premierul Viorica Dăncilă.

Ea a reiterat angajamentul României de a lupta alături de SUA împotriva ameninţării terorismului şi fidelitatea faţă de cooperarea dintre cele două ţări, "menite să promoveze stabilitate şi securitate în diferite părţi ale lumii".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită