DĂNCILĂ:"Trebuie să dăm dovadă de mai multă responsabilitate"

T.M.
Politică /

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat ieri, la Târgu Mureş, că politicienii trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate şi să vină cu proiecte pentru ţară.

Dăncilă a făcut referire la afirmaţiile candidatului PNL la europarlamentare Rareş Bogdan, potrivit cărora reacţiile din presa din SUA privind construirea reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă ar indica guvernul român ca făcând "jocurile Chinei" în defavoarea companiilor americane.

"Câteodată astfel de afirmaţii nici nu merită comentate. Se vede că este o gândire doar prin prisma campaniei electorale şi că astfel de afirmaţii pot face rău României. I-am rugat pe toţi, de la toate partidele politice, să fie foarte atenţi la ceea ce afirmă, fiindcă există viaţă şi dincolo de campanie şi importantă este imaginea României şi românii. Bineînţeles că nu este aşa, bineînţeles că avem o relaţie foarte bună cu Statele Unite ale Americii şi cred că aceste afirmaţii sunt doar în ideea de campanie. Iar dacă au impresia că făcând astfel de afirmaţii vor avea un câştig electoral, cred că se înşală. Cred că trebuie să dăm dovadă de mai multă responsabilitate şi să venim cu proiecte pentru această ţară dacă într-adevăr vrem să avem o abordare constructivă, şi nu cu afirmaţii care efectiv pun semne de întrebare asupra imaginii ţării", a afirmat Viorica Dăncilă, conform Agerpres.

Prim-ministrul a precizat că drumul ţării noastre este unul în favoarea Alianţei Nord Atlantice şi în favoarea Uniunii Europene, dar şi că ţara noastră a demonstrat acest lucru.

"Este clar că drumul nostru este proatlantic, proeuropean şi prin tot ceea ce am făcut am demonstrat acest lucru, fie prin modul în care suntem apreciaţi în NATO, fie prin modul în care toate statele membre, şi nu numai, apreciază Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene", a subliniat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, ieri, la Târgu Mureş, alături de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, într-o vizită de lucru la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde au avut o serie de întâlniri cu oficialităţile judeţene şi cu medici.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Da, responsabilitate însemna să nu scoți Romania din UE că te lasă Constituția.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Demisia

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS