Danone se aşteaptă la creşterea vânzărilor în 2019

D.I.
Companii /

Danone se aşteaptă la creşterea vânzărilor în 2019

Grupul francez Danone a anunţat astăzi că va accelera şi mai mult creşterea vânzărilor şi a profiturilor anul acesta, în urma reducerilor de costuri şi a preferinţei consumatorilor pentru mâncarea sănătoasă, transmite Reuters.

Danone, care a achiziţionat în 2017 grupul american de mâncare organică WhiteWave, a făcut estimările după ce a raportat câştiguri mai ridicate pentru 2018, în pofida cererii mai slabe din China pentru produsele destinate copiilor.

Cel mai mare producător de iaurt din lume, Danone are ca obiectiv o creştere a vânzărilor de aproximativ 3% în 2019 şi o marjă de profit de peste 15%. Până în 2020, ţinta Danone o reprezintă o marjă de profit de peste 16% şi o creştere a vânzărilor de 4-5%.

În 2018, vânzările companiei au urcat cu 2,9%, la 24,651 miliarde de euro, o uşoară accelerare faţă de avansul de 2,5% din 2017 şi uşor peste estimările analiştilor, de 2,8%. Marja de profit a crescut anul trecut cu 51 de puncte de bază, la 14,45% din vânzări.

Grupul Danone a demarat investiţia în România în 1996, prin achiziţia fostei unităţi Mioriţa Fundeni. Începând din 2013, Danone România a devenit centrul regiunii Europei de Sud-Est, care include România, Bulgaria, Grecia şi ţările Adriatice, servind o piaţă potenţială de peste 60 de milioane de consumatori.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS