Daramis investeşte 12 milioane euro în proiectul Vita Bella

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare /

Daramis investeşte 12 milioane euro în proiectul Vita Bella

Grupul ceh Daramis va finaliza, în decursul acestei veri, o investiţie de 12 milioane de euro în proiectul Vita Bella, poziţionat în zona Pipera.

Compania a achiziţionat, la sfârşitul anului 2017, un ansamblu rezidenţial şi a demarat un proces de investiţii în remodernizarea proprietăţii, oferind la vânzare un stoc de 183 de apartamente într-un proiect de redezvoltare imobiliară. "Am analizat cu atenţie piaţa imobiliară locală înainte de a lua decizia de a investi aici. Am ajuns la concluzia că Bucureştiul duce în continuare lipsă de un stoc calitativ rezidenţial şi am decis să investim într-un proiect de redezvoltare imobiliară, care pune pe piaţă apartamente generoase într-o zonă dinamică a Bucureştiului", a declarat Martin Vachek, managing director, Daramis.

Vita Bella Residence este localizat lângă Şcoala Americană, la 7 km de Promenada Mall şi hub-ul de birouri din această zonă. Proiectul are un mix de studio-uri (39-59 mp), apartamente cu 2 camere (60-99 mp), apartamente cu trei camere (73-133 mp), apartamente tip duplex (145-196 mp) şi apartamente tip penthouse (151-174 mp), prevăzute cu terase.

Ariel Bouskila, country manager, Daramis România, a menţionat: "Am început procesul de vânzare în martie şi am vândut până acum 30% din unităţi. Clienţii noştri sunt familii în căutarea unui cămin mai spaţios, precum şi investitori privaţi care achiziţionează cu scopul închirierii pentru un randament anual de aproximativ 5-6%".

Preţurile unităţilor locative sunt cuprinse între 51.000 de euro şi 207.000 euro, fără TVA.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS