DE ZIUA CULTURII NAŢIONALE:Ambasadorul Germaniei recită din Eminescu, în germană şi română

T.A.
Cultură /

Cord Meier-Klodt (Sursa foto: Twitter)

Cord Meier-Klodt (Sursa foto: Twitter)

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, a recitat în limbile germană şi română, de Ziua Culturii Naţionale, poezia "Revedere" a lui Mihai Eminescu şi a inaugurat, în curtea reprezentanţei diplomatice, o lucrare de artă murală înfăţişând stilizat drumul Dunării - de la izvoare, din Munţii Pădurea Neagră, şi până în Delta Dunării.

Într-un clip video postat, astăzi, pe Facebook, diplomatul afirmă că Ziua Culturii Naţionale este un moment potrivit pentru a sărbători şi relaţiile româno-germane în domeniul cultural, potrivit news.ro.

"Vă invit să inaugurăm împreună, în curtea ambasadei noastre, o lucrare contemporană de artă murală care simbolizează relaţiile profunde dintre ţările noastre. Lucrarea a fost creată de două tinere arhitecte din Bucureşti. Acolo avem Pădurea Neagră în sudul Germaniei, iar aici pelicanii, în Delta Dunării. Între cele două puncte, ca o punte de legătură între ţările noastre de-a lungul timpului - Dunărea", spune Cord Meier-Klodt în clipul amintit, prezentând creaţia artistică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS