Dedeman deschide un nou magazin în Bucureşti

A.M.
Companii #Construcţii /

Dedeman deschide un nou magazin în Bucureşti

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucureşti şi al 49-lea la nivel naţional.

Magazinul, amplasat pe Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, nr. 2 - 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro, conform comunicatului remis Redacţiei.

Construită pe o suprafaţă de peste 14500 mp., cea mai nouă investiţie a companiei Dedeman dispune şi de o parcare generoasă compusă din 504 locuri de parcare.

"Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienţi şi accesibile din orice parte a oraşului dar şi din împrejurimile acestuia. Avem încrederea că proximitatea faţă de client şi timpul scăzut de răspuns la cerinţele acestuia ne pot menţine competitivi într-o piaţă marcată de schimbări şi provocări." Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman.

Organizarea raioanelor magazinului din Pantelimon respectă structura intuitivă testată cu succes şi în celelalte magazine ale reţelei. Spaţiul generos şi showroom-urile de mobilă, decoraţiuni, gresie şi faianţă şi grădina oferă zeci de idei pentru amenajarea căminelor iar ambientul prietenos creează o experienţă plăcută la cumpărături, se mai arată în comunicat.

În plus, pentru proiectele de amploare care necesită o finanţare suplimentară, operatorii de credit parteneri care au birouri în magazin propun oferte special gândite pentru clienţii Dedeman şi planurile lor de construcţie, reabilitare sau amenajare a locuinţei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS