Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

Dimana Vlaeva a preluat conducerea iCredit

B.I.
Bănci-Asigurări /

Dimana Vlaeva a preluat conducerea iCredit

Dimana Vlaeva este noul CEO al instituţiei financiare nebancare ICredit, începând din 1 martie 2019, conform unui comunicat al companiei.

Dimana îl înlocuieşte astfel pe Goran Arsov, care a fost promovat într-un rol la nivel regional.

ICredit România este o instituţie financiară nebancară ce oferă împrumuturi în cash pentru circa 62.000 de români. Compania deţine un portofoliu de 32 milioane de euro şi peste 100 de birouri regionale în care lucrează mai mult de 1.600 de specialişti.

Cu o experienţă de business de aproape 20 de ani, în domenii variate de la telecomunicaţii şi media la energie şi financiar, Dimana a dobândit în această perioadă abilităţi în dezvoltarea de strategii de business, negocieri, achiziţii, marketing, vânzări, management de proiect şi leadership.

"Sosirea mea în echipa locală a iCredit vine ca un pas natural în cariera dezvoltată în ultimii ani în domeniul financiar. Sunt bucuroasă pentru oportunitatea de a conduce o echipă de profesionişti atât de mare şi de a contribui la trecerea către o nouă etapă în dezvoltarea companiei în România. Până acum, iCredit s-a concentrat foarte mult pe creştere în România. Urmează o perioadă de consolidare pentru a putea creşte din nou. ICredit este o companie cu dorinţă, voinţă şi capabilitate de dezvoltare rapidă atât în România cât şi la nivel regional şi mă voi concentra să susţinem acest obiectiv în anii următori", a declarat Dimana Vlaeva, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS