DIN CAUZA UNUI SCURTCIRCUIT LA TRANSELECTRICA Cel puţin două judeţe din Moldova au rămas fără energie

F. A.
Companii /

Un scurtcircuit s-a produs, astăzi, la o celulă electrică a Transelectrica SA, lăsând fără tensiune judeţele Suceava şi Botoşani, precum şi o parte a judeţului Neamţ preţ de două minute şi jumătate, informează un comunicat trimis redacţiei.

"La ora 15:16, ca urmare a unei defecţiuni apărute în staţia Suceava la celula aferentă LEA (linia electrică aeriană) 110 kV Vereşti, în cursul manevrelor de redare în exploatare a acesteia, s-a produs un scurtcircuit care a condus la declanşarea în staţia Suceava (aparţinând CNTEE Transelectrica SA) a Transformatorului 2 - 250 MVA, 400/110 kV, respectiv a Autotransformatorului (AT) 200 MVA, 220/110 kV iar în staţia Stejaru (aparţinând SC Hidroelectrica SA) a AT 200 MVA, 220/110 kV, respectiv a grupurilor 5, 6 CHE Stejaru. Simultan, au declanşat mai multe echipamente în reţeaua de 110 kV (aparţinând E.ON Distribuţie Moldova) şi grupuri la producătorii independenţi şi autoproducătorii din zonă", se arată în comunicat.

Reţeaua de 110 kV a fost repusă în funcţiune la ora 15:16, urmând ca echipele E.ON Moldova să înceapă realimentarea tuturor consumatorilor. Cauza incidentului este în curs de analiză.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ha ha, dupa ce politicienii au numit numai manageri politruci in energie, sa vedem cine face analiza de avarie. Poate vine tovarasul "Releu".

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS