DINTR-O BANCĂ DE TOP, ÎN AGRIBUSINESS:Robert Rekkers va fi membru în CA, la "Agricover"

ELENA VOINEA
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Robert Rekkers va fi membru în CA, la "Agricover"

Robert Rekkers: "Este o provocare să intru în domeniul agricol"  

"Nu exclud posibilitatea de a reveni în sistemul bancar"

Robert Rekkers urmează să ocupe, de la 1 iulie, poziţia de membru non-executiv în Consiliul de Administraţie (CA) al "Agricover", potrivit unui comunicat al companiei.

Anunţul vine după circa patru luni de când domnia sa a demisionat din funcţia de director general şi membru CA al Băncii Transilvania.

Robert Rekkers ne-a declarat că este mândru că "Agricover" i-a cerut să i se alăture în echipă şi că domeniul în care va lucra din iulie este unul cu potenţial foarte mare.

Domnia sa ne-a precizat: "Mă voi orienta pe sectorul agricol, care are un potenţial foarte mare. «Agricover» mi-a cerut să ajut compania ca board member şi să particip la dez-voltarea locală şi regională a acesteia, care este prezentă şi pe piaţa din Bulgaria. Vrem să continuăm să creş-tem, să penetrăm piaţa din Româ-nia. Sunt mândru că mi-au cerut să fac parte din echipa lor. Este o provocare să intru în acest domeniu".

În privinţa mandatului, Robert Rekkers ne-a spus că acesta durează, în general, trei sau patru ani.

După o perioadă de aproape zece ani, petrecută în funcţia de director general la Banca Transilvania, Robert Rekkers nu exclude posibilitatea de a reveni în sistemul bancar.

J. Kanani, acţionarul Agricover Grup, a declarat că experienţa lui Robert Rekkers va contribui la dezvoltarea grupului.

Domnia sa a precizat: "Sunt încântat să îi urez bun venit lui Robert Rekkers în cadrul Consiliului de Administraţie al Agricover S.A. Venirea sa va completa competenţele deja existente şi sunt convins că experienţa sa impresionantă va contribui atât la consolidarea succeselor noastre de până acum, precum şi la dezvoltarea strategică şi expansiunea regională a Grupului Agricover.

Robert Rekkers este unul dintre cei mai longevivi bancheri, jucând un rol important la dezvoltarea Băncii Transilvania, unde a îndeplinit, mai mult de nouă ani, funcţia de director general. Cariera domniei sale a început şi s-a dezvoltat în ABN AMRO Bank, unde a lucrat timp de 17 ani, atât în străinătate, cât şi în România. Printre funcţiile avute se numără acelea de Country Manager al ABN AMRO Bank în Columbia şi România.

Grupul Agricover include: Agricover Distribuţie, Agricover Cereale, Agricover Produse speciale, Agricover Silozuri, Agricover Logistică, Agricover Credit IFN, Agricover Livestock, AgroAdvice, Agricover Bulgaria.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS