Director Poşta Română: "Salariile angajaţilor vor creşte în medie cu 100 de lei brut"

E.D.
Companii #Servicii Publice /

Alexandru Petrescu, directorul general al Companiei Naţionale "Poşta Română" (CNPR) a anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că salariile lucrătorilor din Poşta Română vor creşte, de luna viitoare, în medie, cu 100 de lei brut.

"Vom înregistra la ITM un act adiţional la contractul colectiv de muncă. Suntem într-o medie de 100 lei brut, creştere pe fiecare salariu. Această creştere salarială este pentru mine mai mult o investiţie în oameni decât o majorare efectivă, şi asta mă aştept să ni se întoarcă înzecit. Practic, creşterea netă salarială medie va fi de 70-75 de lei", a afirmat Petrescu.

"Mă bucur că am văzut cifrele: 6,5 milioane de euro profit brut până în acest moment pentru Poştă".

Potrivit ministrului pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, CNPR estimează un profit, până la sfârşitul anului, care să depăşească 10 milioane de euro. "Asta înseamnă că, în 2014-2015, nu numai că riscul insolvenţei a dispărut, dar vom majora salariile pentru toţi factorii poştali, în conformitate cu înţelegerile pe care sindicatul le are, începând de luna viitoare. Asta înseamnă că vom face investiţii în echipamemte şi toate promisiunile pe care le-am făcut la adresa lucrătorilor din Poşta Română se vor îndeplini. Vă pot spune că majorarea salariilor se va face pe diferite clase. Cei care au salariul cel mai mic vor primi mărirea cea mai semnificativă", a menţionat Cotovelea.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS